29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Play: Θα εμφανίζει εναλλακτικές προτάσεις μηχανών αναζήτησης και Android browsers

1 min read
Google Pixel 4 XL1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τις επόμενες εβδομάδες, όλοι οι ευρωπαίοι ιδιοκτήτες ενός smartphone Android θα δουν μια νέα οθόνη στο Google Play , προσκαλώντας τους να δοκιμάσουν και να εγκαταστήσουν νέες μηχανές αναζήτησης ή προγράμματα περιήγησης ιστού.

Η απόφαση έρχεται μετά το πρόστιμο της ΕΕ και ως μέρος της νέας πολιτικής της Google μετά τις αλλαγές που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κάθε φορά που λαμβάνετε μια νέα ενημέρωση στο Google Play, θα παρουσιάζονται και δύο οθόνες, όπου θα σας προτείνουν να δοκιμάσετε εναλλακτικές νέες μηχανές αναζήτησης και νέα προγράμματα περιήγησης ιστού διαφορετικά από αυτά που έχουν προεγκατασταθεί στο κινητό σας. Κάθε οθόνη θα προτείνει συνολικά πέντε εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ήδη εγκατασταθεί στη συσκευή σας.

Εάν εγκαταστήσετε μια νέα μηχανή αναζήτησης ή ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης απευθείας από μία από αυτές τις οθόνες, το Android θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση και μια οθόνη Google Chrome θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης σας.

Οι νέες οθόνες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα φθάσουν σε όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές Android τις επόμενες εβδομάδες. Πρόκειται μόνο για μια πρώτη προσέγγιση μετά τις αλλαγές που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπως αντίστοιχα και το λειτουργικό σύστημα θα βελτιωθεί περαιτέρω με την πάροδο του χρόνου.

chrome dse prompt.max | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςandroid choice app screen.max | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

gizChina

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metalllidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα