20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Maps Android: Επικόλληση διευθύνσεων από το πρόχειρο σας

1 min read
google maps 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νέες λειτουργίες προστίθενται συνεχώς στα Google Maps και σήμερα έχει κυκλοφορήσει μια εύχρηστη νέα προσθήκη. Εάν έχετε αντιγράψει μια διεύθυνση στο πρόχειρο σας, οι Χάρτες Google για Android θα το προτείνουν τώρα αυτόματα για αναζήτηση.

Πρώτα εντοπίστηκε από τους ανθρώπους της XDA-Developers και φαίνεται αυτό το νέο χαρακτηριστικό να κυκλοφορεί ως μέρος μιας ενημερωμένης έκδοσης server. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι πολύ απλός. Αν έχετε αντιγράψει μια διεύθυνση στο πρόχειρο σας, οι Χάρτες Google θα την προτείνουν αυτόματα για να συμπληρώσουν το πεδίο αναζήτησης.

Δεν πρόκειται πάντως για κάτι καινούργιο καθώς τους τελευταίους μήνες, η έκδοση για κινητά του Google Chrome πρόσθεσε μια παρόμοια επιλογή για τις διευθύνσεις URL. Ήδη σε εμάς έχει αποθηκεύσει πολλές χειροκίνητες επικολλήσεις, οπότε η προσθήκη της ίδιας λειτουργικότητας στουςς Χάρτες είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη.

Όπως αναφέραμε, αυτό ξεκινά ως μέρος μιας ενημέρωσης από την πλευρά του διακομιστή, οπότε ίσως να μην είναι ακόμη live στις συσκευές σας. Έχει ήδη εμφανιστεί πάντως στο Galaxy S10e στους Χάρτες Google v10.14.

πηγή

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα