19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η OnePlus μας δείχνει το πρώτο teaser του OnePlus 7 “smooth experience”

1 min read
oneplus 7 teaser 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter σήμερα το πρωί μας δίνει το πρώτο επίσημο teaser του OnePlus 7 πριν από το επίσημο λανσάρισμα. Το βίντεο δεν επιβεβαιώνει καμία προδιαγραφή, αλλά δίνει μια ματιά στο σχεδιασμό του τηλεφώνου. Οι στρογγυλεμένες γωνίες μοιάζουν πολύ με τα σχέδια που έχουμε δει σε προηγούμενες διαρροές, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να δούμε.

Στο σημείο που πρέπει να σταθούμε περισσότερο ωστόσο, είναι η λεζάντα όπου  ο Lau αναφέρει με το OnePlus 7 “ετοιμαστείτε για μία νέα εποχή στα, μια νέα γρήγορη και ομαλή εποχή ” και λέγοντας “ομαλή”  εννούμε μία πραγματικά απαιτητική δοκιμή του υλικού και του λογισμικού .

Πιθανώς νααναφέρεται στην οθόνη των 90Hz του OnePlus 7 Pro που διέρρευσε σήμερα το πρωί. Όπως έχει φανεί με συσκευές όπως το Razer Phone, ένα υψηλότερο ποσοστό ανανέωσης σε μια οθόνη κάνει μια συσκευή να αισθάνεται πολύ πιο ομαλή.

Οι συσκευές OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 14 Μαΐου μαζί με το 5G τηλέφωνο  της εταιρείας. Ετοιμαστείτε, καθώς αυτό το teaser είναι ίσως μόνο η αρχή.

9to5google

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα