Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Playstation : Ευχάριστα νέα για τους απανταχού gamers του Playstation

1 min read
akrales 190123 3174 0066 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το PSN σας όνομα, τώρα έχουμε καλά νέα για εσάς, η Sony από σήμερα σας αφήνει να αλλάξετε το PSN όνομα σας. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ξεκίνησε σε beta μορφή τον Οκτώβριο του 2018 και πλέον όλοι θα μπορούν να αλλάξουν το PSN όνομα τους είτε από την κονσόλα PS4 είτε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Αν είστε ένας από εκείνους τους ευχάριστους ανθρώπους που όλα τα παρατσούκλια σας και τα ονόματα χρηστών που δημιουργείτε σε ένα παιχνίδι ή σε ένα λογαριασμό είναι με το πραγματικό σας όνομα, τότε ΟΚ , αλλά αν το PSN όνομα σας είναι κάπως έτσι xX_reflect_Xx τότε ναι αλλάξτε το.

Όσον αφορά το κόστος, η αλλαγή του ονόματος είναι δωρεάν. Μετά από αυτό, αν αποφασίσετε ότι θα θέλατε να το αλλάξετε πάλι, θα σας κοστίσει $ 9.99 κάθε φορά. Αλλά αν είστε συνδρομητής του PlayStation Plus, είναι μόνο $ 4,99 για τις επαναληπτικές προσαρμογές ονόματος.

Η Sony δηλώνει στις Συχνές Ερωτήσεις της ότι τα παλιά σας ονόματα χρήστη θα εξακολουθούν να ανήκουν σε εσάς και αν το επιλέξετε, μπορείτε να μεταβείτε δωρεάν σε ένα προηγούμενο όνομα PSN. Για να εξομαλύνετε τη διαδικασία προσαρμογής του να έχετε ένα καινούργιο όνομα για εσάς και τους φίλους σας PSN, υπάρχει η επιλογή να εμφανίσετε το προηγούμενο όνομα δίπλα στο νέο σας για 30 ημέρες.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ

Τα περισσότερα παιχνίδια PS4 που κυκλοφόρησαν την 1η Απριλίου 2018 ή μετά, όταν οι προγραμματιστές άρχισαν να χρησιμοποιούν εργαλεία που επιτρέπουν την αλλαγή του ονόματος ενός χρήστη σε επίπεδο συστήματος, δεν θα παρουσιάσουν κάποιο θέμα με το νέο σας όνομα. Η Sony λέει ότι μια “μεγάλη πλειοψηφία των πιο ενεργών παιγμένων PS4 παιχνιδιών” θα λειτουργήσει καλά, αν και δεν βάζει το χέρι της στη φωτιά.

Η Sony έχει δημοσιεύσει λίστες παιχνιδιών που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, παιχνίδια με γνωστά προβλήματα και παιχνίδια με κρίσιμα ζητήματα. Μπορεί ένα παιχνίδι να έχει προβλήματα όπως να εμφανίζεται το προηγούμενο PSN όνομα σας στο παιχνίδι αντί του νέο σας ονόματος, ή και σε κάπως πιο ακραία προβλήματα, όπως η κατάσταση αποθήκευσης δεδομένων και η κατάταξη του leaderboard ενδέχεται να μην μεταφέρονται σωστά και να χαθεί ακόμα η πρόσβαση στα πληρωμένα DLC.

Διάσημοι τίτλοι όπως το God Of War και ο Spider-Man περιλαμβάνονται στον κατάλογο των “παιχνιδιών με θέματα”. Το Bloodborne, Grand Theft Auto V, Warframe και Uncharted 4, έχουν κι αυτά τα θέματα τους. Η Sony αναφέρει ότι αν επιστρέψετε στο παλιό σας όνομα PSN θα πρέπει να επιλύσει τα περισσότερα ζητήματα, αν και για άλλη μια φορά δεν βάζει τα χέρια της στη φωτιά.

Δεν πίστευα ότι θα έπρεπε να σας το πω αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε δυό μη σας πω και τρεις φορές πριν αλλάξετε το PSN όνομα σας.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα