Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχεται ο αντικαταστάτης του Google + ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο

1 min read
Screen Shot 2019 04 10 at 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τώρα που το Google+ μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η Google αποκάλυψε τι θα προσφέρει στους χρήστες του G Suite το λεγόμενο Currents. Η νέα εφαρμογή “επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν ουσιαστικές συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις ώστε να έρθουν πιο κοντά , βοηθώντας όλοι όλους να γνωριστούν μεταξύ τους και δίνοντας στα αφεντικά την ευκαιρία να συνδεθούν με τους υπαλλήλους τους” Ωχ Παναγιά μ.

Η εταιρεία λέει ότι το Currents έχει μια νέα εμφάνιση και αίσθηση σε σύγκριση με το Google+ – μοιάζει κάπως παρόμοιο – αλλά έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να είναι ταχύτερη η δημοσίευση περιεχομένου και η επισήμανση του. Οι αναρτήσεις των κορυφαίων στελεχών μιας εταιρείας θα έχουν μία προτεραιότητα στη ροή Currents έτσι ώστε να εμφανίζονται πιο άμεσα στους υπαλλήλους.

TechNode.gr - Νέα τεχνολογίας

Το Currents ξεκινά σε μία beta μορφή και η Google λέει ότι οι εταιρίες που χρησιμοποιούν το G Suite μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ξεκινώντας από τώρα. Οι αναρτήσεις του Google+ μεταφέρονται αυτόματα στο Currents. (όχι που θα γλιτώνατε…) (Αναφερόμεθα μόνο για τις αναρτήσεις του G Suite, οι προσωπικές αναρτήσεις του Google+ bye bye my darling.)

Η Google στην ουσία ανακυκλώνει το όνομα Currents (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς). Πρωτύτερα το Currents ήταν μια εφαρμογή περιοδικού που ήταν ο πρόδρομος του Google Play Newsstand, το οποίο αργότερα αντικαταστάθηκε από τις Ειδήσεις Google. Δεν θέλω να το ματιάσω αλλά αν ήρθε για να αντικαταστήσει τη μεγάλη επιτυχία a la Google+, τότε δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μάλλον θα πατώσει κι αυτό και η Google θα έχει δύο στα δύο.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα