25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy A80: notchless smartphone με περιστρεφόμενη τριπλή κάμερα

1 min read
con a80 051 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η περιστρεφόμενη κάμερα περιλαμβάνει αισθητήρες 48MP, 8MP και ToF

Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy A80, ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με κάμερα που όχι μόνο ολισθαίνει από το πίσω μέρος της συσκευής αλλά επίσης περιστρέφεται αυτόματα έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως φωτογραφική μηχανή όσο και ως πίσω κάμερα. Έτσι το νέο αυτό τηλέφωνο είναι το πρώτο τηλέφωνο που διαθέτει την οθόνη “New Infinity” της Samsung, την οποία ανακοίνωσε πέρυσι.

Ο αυτοματοποιημένος αναδυόμενος μηχανισμός του A80 περιλαμβάνει μια συστοιχία τριπλής κάμερας που αποτελείται από μια φωτογραφική μηχανή f / 2.0 με ανάλυση 48 megapixel, πλαισιωμένη από μια υπερευρυγώνια φωτογραφική μηχανή f / 2.2 με 8 megapixel και έναν τρίτο αισθητήρα ToF (time-of-flight). Ο μηχανισμός συρόμενης φωτογραφικής μηχανής σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια notch (σταγόνα) στην οθόνη 6.7 ιντσών FHD + (1080 x 2400) Super AMOLED του τηλεφώνου.
“Η Samsung είναι η πρώτη που συνδυάζει την αναδυόμενη περιστρεφόμενη κάμερα”

Έχουμε δει κάμερες περιστροφής και μηχανισμούς ολίσθησης που χρησιμοποιούνταν στα smartphones πρωτύτερα. Το smartphone N1 2014 της Oppo είχε μια περιστρεφόμενη κάμερα 13 megapixel, παρόλο που και οι δύο προσανατολισμοί έβγαζαν παρόμοιες φωτογραφίες. Οι pop-up κάμερες εμφανίστηκαν επίσης σε μια σειρά από notschless συσκευές κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, συμπεριλαμβανομένων των Vivo Nex και Oppo Find X. Πρόσφατα, τα slider τηλέφωνα έχουν επιστρέψει σε συσκευές όπως το Honor Magic 2 και το Xiaomi Mi Mix 3.

Μαζί με τη ρύθμιση της φωτογραφικής μηχανής, το Galaxy A80 περιλαμβάνει επίσης μια μπαταρία 3.700mAh που fast charging στα 25W. Έχει επίσης 8GB μνήμης RAM, 128GB ενσωματωμένης αποθήκευσης και περιλαμβάνει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το τηλέφωνο διατίθεται σε τρία χρώματα: χρυσό, λευκό και μαύρο.

Μαζί με το Galaxy A80, η Samsung ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Galaxy A70 26 Απριλίου. Το A70 θα διαθέτει μια οθόνη 6.7 ιντσών με αναλογία οθόνης 20: 9 και περιλαμβάνει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Έχει μια συστοιχία τριπλών φωτογραφικών μηχανών στο πίσω μέρος που διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 32 megapixel μαζί με έναν αισθητήρα βάθους 5 megapixel και έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 8 megapixel. Το Galaxy A70 θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: κοράλλι, μπλε, μαύρο και λευκό.

Το Galaxy A80 θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου και θα ενταχθεί στην νέα σειρά Galaxy A10, A20, A30 και A50, τα οποία έχουν ανακοινωθεί τους τελευταίους μήνες. Οι τιμές για τα Galaxy A80 και A70 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα