Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Xiaomi αυξάνει την παραγωγή του Mi 9/SE

1 min read
1550657406 988614 1550657768 noticia normal1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Xiaomi Mi 9 έχει όλα τα προσόντα για να είναι η νέα ναυαρχίδα του 2019 – Snapdragon 855, τριπλή κάμερα και μια αξιόπιστη OLED οθόνη. Επιπλέον, με τιμή κάτω από 500 ευρώ δεν είναι περίεργο που το κινητό έχει μεγάλη ζήτηση από τότε που βγήκε στην αγορά τον Φεβρουάριο, τόσο πολύ που πραγματικά η Xiaomi δεν είναι ικανή να συμβαδίσει με την όλη ζήτηση και το απόθεμα της είναι πάντα περιορισμένο. Τα προβλήματα φαίνονται να λύνονται καθώς ο CEO Lei Jun επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στο Weibo ότι έχει αυξηθεί ταχέως η παραγωγική γραμμή.

xthumb 190895 default big.jpeg.pagespeed.ic.sNRZNKJ WR | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι συνδυαστικές πωλήσεις του Mi 9 ξεπέρασαν τις 1.5 εκατομμύρια μονάδες, λαμβάνοντας υπόψη και το regular Mi 9 και τον μικρό της αδελφό Mi 9 SE. Ωστόσο, σύμφωνα με τον CEO της Xiaomi η παραγωγή στις αρχές Μαρτίου αντιμετώπισε δυσκολίες.

Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, ο Lei Jun διαβεβαίωσε ότι  τα ζητήματα αυτά έχουν επιλυθεί και η εταιρεία τώρα είναι έτοιμη να σπρώξει ένα ακόμα εκατομμύριο Mi 9 συσκευών ανά μήνα. Το Mi 9 Explorer/Transparent Edition δεν έχει ακόμα αρχίσει αλλά δεδομένου της αύξησης της παραγωγικής γραμμής, ίσως αυτό συμβεί σύντομα.

Πηγή techingreek.com

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα