28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Poco F1 : Η νέα Global MIUI V10.3.4.0 φέρνει Widevine L1, 4k@60 video recording, Game Turbo, Face Unlock και πολλά άλλα !

1 min read
pocophone f1 061 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το XiaomiPocophone F1 είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον smartphone στην αγορά της βιομηχανίας των smartphone, και ίσως το καλύτερο best seller όλων των εποχών.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά με μία ναυαρχίδα που απευθύνεται σε όλους τους Fan των high-end συσκευών, χωρίς να χρειάζεται να διαθέσουν πάνω από 800$+ για να την αποκτήσουν, όπως ισχύει για τις προτάσεις άλλων κατασκευαστών.

pocophone f1 android q | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η συσκευή λαμβάνει αυτήν τη στιγμή μια νέα ενημερωμένη έκδοση OTA που προσθέτει υποστήριξη για Widevine L1, εγγραφή βίντεο 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και πολλά άλλα.

Μιλήσαμε για αυτή τη συγκεκριμένη ενημέρωση λογισμικού (MIUI) πριν από ένα μήνα περίπου, όταν μάθαμε ότι τα POCO F1, Xiaomi Mi 8 και Xiaomi Mi 8 Pro θα λάμβαναν μία νέα ενημερωμένη έκδοση beta του MIUI που θα πρόσθετε 4Κ εγγραφή βίντεο σε 60 FPS .

Οι πρόσφατες ενημερώσεις της MIUI beta για το POCO F1 έφεραν επίσης υποστήριξη και για το Widevine L1, την εγγραφή βίντεο 960 FPS (αργή κίνηση) και πολλά άλλα. Τώρα που η Xiaomi είχε αρκετό χρόνο να δοκιμάσει αυτά τα νέα χαρακτηριστικά στις beta εκδόσεις του MIUI, φαίνεται ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν εκτός από τη δυνατότητα για εγγραφή βίντεο 4K 60FPS, την υποστήριξη Widevine L1 και τις νέες λειτουργίες για τη φωτογραφική μηχανή AI, βλέπουμε μια νέα σημαντική ενημέρωση να ωθείται στο smartphone από την Xiaomi.

Xiaomi MIUI 10 stable version | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Είναι έτοιμη λοιπόν η νέα Global Stable (Σταθερή) έκδοση V10.3.4.0 για το MIUI, η οποία εκτός από όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω, φέρνει επίσης και τη λειτουργία Game Turbo της εταιρείας για μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στο κινητό, καθώς επίσης και τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας του Μαρτίου του 2019 για το Android, προσθέτει την υποστήριξη ξεκλειδώματος προσώπου (Face Unlock), διορθώνει διάφορα σφάλματα και πολλά άλλα.

To changelog της νέας αυτής Σταθερής έκδοσης είναι τεράστιο (όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα) και μπορείτε να κάνετε λήψη της Recovery ROM για αυτήν την ενημέρωση μέσω του παρακάτω συνδέσμου που σας δίνουμε.

D3T 6sCUYAAFm5K | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σε λίγο θα είναι έτοιμη και στις δικές μας XTRV ROM η παραπάνω έκδοση.

πηγή news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα