19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πρώτη αναφορά από υπάλληλο της Google για το “Pixel 4”

1 min read
Google Pixel 3 Review 0101 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά βίας φθάνουμε στους έξι μήνες εμπορικής διάθεσης των συσκευών Pixel 3/3 XL, αλλά κάποιοι “ευγενικοί” κύριοι από την ιστοσελίδα 9To5Google έχουν εντοπίσει τις πρώτες αναφορές για την επόμενη ναυαρχίδα της Google, δηλ. για το περίφημο Google “Pixel 4.”

Από μια νέα καταχώρηση που έγινε σε μια αλλαγή κώδικα του έργου του Android Open Source, ένας από τους μηχανικούς λογισμικού της Google άφησε μεταξύ άλλων και τρεις σαφείς αναφορές στο Google Pixel 4.

Από ότι μπορεί να γίνει κατανοητό, η αλλαγή κώδικα επικεντρώνεται επί του παρόντος στην επίλυση ενός προβλήματος με το εργαλείο ανίχνευσης σφαλμάτων μνήμης της Google, γνωστό πιο συχνά ως “KASAN”. Δυστυχώς αυτό αποκαλύπτει πολύ λίγα σχετικά με τα επόμενα smartphones της Google. Οι μονάδες Pixel 4 είναι ήδη προς το στάδιο δοκιμών.

Μια γρήγορη ανάγνωση των παρατηρήσεων δείχνει ότι το αρχικό σχέδιο της Google είναι να ξεκινήσει ο έλεγχος της επιδιόρθωσης σφαλμάτων στις μονάδες Google Pixel 3, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα λειτουργούν σωστά. Μόλις γίνει αυτό, οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν στη συνέχεια να δοκιμάσουν τη συμβατότητα με τις  προ-παρασκευαστικές μονάδες Google Pixel 4.

Το Pixel 4 είναι ακόμα περίπου έξι μήνες μακριά και αυτό σημαίνει ότι πολύ λίγα είναι γνωστά για την επόμενη ναυαρχίδα της Google αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μερικές φήμες έχουν προκύψει αποκαλύπτοντας ορισμένες πιθανές αλλαγές που θα μπορούσαν να είναι στο δρόμο.

Ξεκινώντας με την εξωτερική πλευρά των πραγμάτων, η σειρά Pixel 4 έχει ρυθμιστεί για να διατηρήσει την διχρωμία της Google. Αυτή τη φορά όμως, η γραμμή smartphones αναμένεται να επωφεληθεί από μια δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος, η οποία πιθανώς θα εισάγει έναν ευρυγώνιο φακό.

Μέχρι πρότινος, τα smartphones Pixel διαθέτουν επίσης σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Λαμβάνοντας όμως υπόψη την αυξανόμενη δημοτικότητα των αισθητήρων στην οθόνη, φαίνεται πολύ πιθανό ότι η σειρά Pixel 4 θα ακολουθήσει το ίδιο στυλ, εγκαταλείποντας εναλλακτική λύση που βρίσκεται πίσω.

The Google Pixel 4 was just mentioned for the first time.jpg.pagespeed.ce.0Sp4YR3fXb | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πάνω από το μπροστινό μέρος του smartphone, μια άλλη δραστική αλλαγή είναι η χρήση διπλής εμπρόσθιας κάμερας που μας θυμίζει την ίδια προτίμηση που είχε η Samsung για το δικό της Galaxy S10.

Ακόμη, η νέα οθόνη θα είναι πιθανότατα λεπτότερη και με μειωμένο “πηγούνι”. Αλλά για να διατηρήσει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της γραμμής Pixel, η Google μπορεί τοποθετήσει στερεοφωνικά ηχεία κατά μήκος της άκρης του πλαισίου του smartphone. Το επάνω μέρος θα πρέπει να διπλασιάζεται ως ηχείο στο αυτί, αν συμβεί αυτό.

xpixel 4 reference.png.pagespeed.ic.gOSytuyab5 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ένα ξεχωριστό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πριν από μήνες υποδηλώνει ότι η Google δούλευε σε ένα smartphone Pixel με πολλούς τύπους οθονών, με και χωρίς εγκοπή, αλλά αυτό φαίνεται πολύ απίθανο σε αυτό το σημείο, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογία οθόνης που είναι διαθέσιμη σήμερα.

Όπως και τα άλλα flagships 2019 , τα Pixel 4 και Pixel 4 XL αναμένεται να φτάσουν με το Snapdragon 855 της Qualcomm. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες σχετικά με τη RAM και την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης είναι σπάνιες, αλλά ελπίζουμε ότι η Google θα κάνει κάποιες βελτιώσεις στον τομέα αυτό.

Τα νέα αυτά smartphones θα πρέπει επίσης να μεταφέρονται με το Android Q κατευθείαν με το πρώτο τους άνοιγμα, ενώ περιμένουμε υποστήριξη για γρήγορη και ασύρματη φόρτιση και ίσως μεγαλύτερες μπαταρίες.

Αυτά τα καινούργια Pixel’s, θα πρέπει να ανακοινωθούν στις αρχές Οκτωβρίου στο ετήσιο συνέδριο περί hardware της Google. Οι προ-παραγγελίες θα πρέπει να αρχίσουν την ίδια ημέρα.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, δεν θα ήταν έκπληξη το να δούμε άλλη μια μικρή αύξηση. Τούτου σημαίνει πως το κανονικό Pixel 4 θα μπορούσε να φέρει τιμή λιανικής πώλησης κάπου μεταξύ  799-849 δολαρίων, ενώ το μεγαλύτερο Pixel 4 XL θα πρέπει να έρθει με κόστος στα 899-949 δολάρια.

πηγή techingreek

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα