29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Inbox ανακοινώνει ημερομηνία τερματισμού λειτουργίας

1 min read
Το Google Inbox αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του Gmail. Η είσοδός του στο Gmail έφερε πολλά στοιχεία που εξυπηρετούν τους χρήστες.
inbox gmail1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Google Inbox αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του Gmail. Η είσοδός του στο Gmail έφερε πολλά στοιχεία που εξυπηρετούν τους χρήστες. Κάποια από αυτά είναι το αναβαθμισμένο φιλτράρισμα, η δυνατότητα αναβολής μηνυμάτων και μια καλύτερη οργάνωση των εισερχόμενων μηνυμάτων του Gmail. Πρόσφατα, η Google γνωστοποίησε τα σχέδιά της να τερματίσει τη λειτουργία του Google Inbox αλλά δεν είχε δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Τώρα όμως, δίνει περισσότερα στοιχεία.

Όταν οι χρήστες μπαίνουν στη σελίδα του Inbox: Google.com/inbox, βλέπουν ένα μήνυμα, το οποίο τους ενημερώνει ότι «Το Inbox σταματάει να λειτουργεί. Βρείτε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά στο νέο Gmail». Η εταιρεία θα τερματίσει τη λειτουργία του Inbox στο τέλος Μαρτίου. Το Inbox app έχει προθεσμία μέχρι τις 2 Απριλίου.

Αν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο Inbox σε desktop, βλέπει το παρακάτω μήνυμα:

gsmarena 002 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google έχει προχωρήσει σε μεταφορά κάποιων χαρακτηριστικών του Inbox στο Gmail. Ωστόσο, δεν τα έχει μεταφέρει όλα. Για παράδειγμα η επισήμανση των ενεργών συνδέσμων, η επιλογή αποθήκευσης συνδέσμων εντός Inbox ή η δυνατότητα αρχειοθέτησης μηνυμάτων σε ομάδες δεν υπάρχουν στο Gmail.

Τη στιγμή που η Google τερματίζει το Inbox ένα άλλο email client κάνει την εμφάνισή του τον επόμενο μήνα. Ένα email client με το όνομα Spark θα κυκλοφορήσει για Android. Με τον τερματισμό του Inbox το νέο email client μπορεί να προσελκύσει πολλούς χρήστες.

πηγή https://www.secnews.gr/178238/google-inbox-termatismos/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα