27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

2 Απριλίου 2019 – Οριστικό τέλος για το Google +

1 min read
googleplus1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον Δεκέμβριο, η Google ανακοίνωσε ότι θα σταματούσε τη λειτουργία του Google + κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο λόγω χαμηλής χρήσης και της επιθυμίας της Google να επικεντρωθεί και να δώσει περισσότερη βαρύτητα και τους πόρους της σε άλλους τομείς ανάπτυξης.

Σε μια ανάρτηση , η Google περιγράφει τη σταδιακή κατάργηση του κοινωνικού της δικτύου. Το Google+ θα ξεκινήσει να κλείνει τους προσωπικούς λογαριασμούς (των χρηστών) ξεκινώντας από τις 2 Απριλίου ενώ οι χρήστες θα μπορούν μέχρι τότε να κατεβάσουν όλα τους τα δεδομένα. Οι εικόνες στο Google Photos δεν θα διαγραφούν.

Από τις 4 Φεβρουαρίου και έπειτα, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέο προφίλ, σελίδες, κοινότητες ή συμβάντα Google+. Τις προσεχείς εβδομάδες, δεν θα μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε ιστότοπους με το Google+ και θα αντικατασταθεί από ένα κουμπί σύνδεσης Google.

Όσον αφορά τους πελάτες της G Suite, ο λογαριασμός Google+ αυτών των χρηστών θα παραμείνει ενεργός. Η Google κλείνει μόνο το Google + για τους καταναλωτές ή για όσους δεν έχουν λογαριασμό πληρωμής G Suite.

Το Google + ήρθε σε μια εποχή που το Facebook ήταν η κυρίαρχη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μετά τη μείωση του Myspace. Εκτιμήθηκε ότι το Google + θα μπορούσε να γίνει η κυρίαρχη δύναμη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, καθώς σιγά-σιγά μεγάλωνε η δημοτικότητα του κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του. Δυστυχώς όμως, η πλατφόρμα δεν ήταν αρκετά ελκυστική….

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.gsmarena.com/google__will_sunset_personal_accounts_on_april_2-news-35310.php

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα