18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

‘Google Pixel 3a’ και ‘3a XL’ είναι τα νέα mid range pixel w / 5,6 και 6 ιντσών της Google

1 min read
Σύμφωνα με μια πηγή με smartphones, τα επερχόμενα mid-range Google Pixels θα έχουν την ονομασία "Google Pixel 3a" και "Google Pixel 3a XL", όπως φημολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα .
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με μια πηγή με smartphones, τα επερχόμενα mid-range Google Pixels θα έχουν την ονομασία “Google Pixel 3a” και “Google Pixel 3a XL”, όπως φημολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα .

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ανεξάρτητα από κάποιες προηγούμενες φήμες και να προσφέρουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές …

Πρώτον, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Android Q.
Σύμφωνα με την πηγή μας, τα “Pixel 3a” και “Pixel 3a XL” είναι όντως τα ονόματα που θα έχουν στην αγορά αυτές τις δύο συσκευές.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε κάποιες προδιαγραφές – κάποιες από τις οποίες φημολογήθηκαν σχετικά με την σχεδίαση των των συσκευών της σειράς Pixel 3  και το στυλ.

Πρώτον, όπως έχει ήδη αναφερθεί , το Google Pixel 3a και το Pixel 3a XL θα έχουν πράγματι οθόνες των 5,6 ιντσών και 6 ιντσών, αντίστοιχα.

Όσον αφορά κάποιες άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες, μας λένε ότι οι συσκευές θα έρθουν σε Clearly White και Just Black, αλλά μας λένε επίσης ότι υπάρχει ένα τρίτο χρώμα πέρα από το ασπρόμαυρο που θα μπορούσε να ξεκινήσει η Google με την ελπίδα να προωθήσει περισσότερες μονάδες.

Οι προηγούμενες φημολογούμενες φυσικές διαστάσεις είναι πράγματι ακριβείς.

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έχουν επίσης πολλά χαρακτηριστικά από το Pixel 3 . Υπάρχουν πλευρές συμπιεσμένων με το Active Edge, το τσιπ ασφαλείας Titan M, το eSIM, και τα δύο με αποθήκευση 64GB.

Κάποιες άλλες λεπτομέρειες, κυρίως οι επεξεργαστές και τα μεγέθη των μπαταριών, δεν μπορέσαμε να τις επιβεβαιώσουμε ακόμα. Οι φήμες έχουν υποδείξει ότι οι συσκευές θα φοράνε τον Snapdragon 670 ή 710 και το μικρότερο Pixel 3 φημολογείται ότι έχει μπαταρία περίπου 3.000 mAh. Και οι δύο συσκευές, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, θα έχουν γρήγορη φόρτιση 18W μέσω USB-C.


Ενημέρωση : Τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε περισσότερες προδιαγραφές για το Pixel 3a μέσω αξιόπιστης πηγής. Η οθόνη των 5,6 ιντσών της συσκευής είναι OLED (όχι LCD) και έχει ανάλυση 2220 × 1080 στα 440dpi. Θα φοράει τον Snapdragon 670 με 4GB μνήμης RAM, μία μπροστινή κάμερα ευρείας γωνίας 8 megapixel και μία οπίσθια 12-megapixel. Η μπαταρία στο μικρότερο Pixel 3a θα είναι 3.000mAh.

Η πηγή μας λέει ότι η κάμερα θα έχει την ίδια ποιότητα εικόνας με το Pixel 3, αλλά η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής θα έχει χειρότερη απόδοση. Δεν είναι ακόμη σαφές πώς διαφέρει το 3a XL από το 3a.


Ο David Ruddock του Android Police ανακοίνωσε ότι τα Google Pixel 3 “Lite” και το Google Pixel 3 XL “Lite” θα κυκλοφορήσουν με την Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες “αυτή την άνοιξη.” Η πηγή μας δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τίποτα για το χρονικό πλαίσιο εκκίνησης της συσκευής, αλλά πρότεινε ότι η έκθεση της AP είναι πιθανώς ακριβής.

Δεν υπάρχει κάτι σχετικό όσον αφορά την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά φαίνεται ότι δεν θα αργήσει.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

πγηή https://9to5google.com/2019/03/18/google-pixel-3a-leak/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα