28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα Windows 10 θα κόβουν αυτόματα τις προβληματικές ενημερώσεις – και θα τις μπλοκάρουν για τις επόμενες 30 ημέρες.

1 min read
Η εγκατάσταση των ενημερώσεων των Windows 10 είναι ένα μεγάλο αγκάθι από την στιγμή που κυκλοφόρησε το λειτουργικό το 2015.
aggressive windows 10 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η εγκατάσταση των ενημερώσεων των Windows 10 είναι ένα μεγάλο αγκάθι από την στιγμή που κυκλοφόρησε το λειτουργικό το 2015.

Η Microsoft προσπάθησε να επιδιορθώσει τα προβλήματα, συνεργάστηκε με τους OEM για να δοκιμάσει σημαντικές ενημερώσεις προτού τις παραδώσει στο κοινό,  ενίοτε ρύθμιζε την καθυστέρηση της αποστολής ενημερώσεων σε συσκευές που ενδέχεται να μην ήταν έτοιμες.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν φάνηκε να διορθώνει το πρόβλημα.

Η Microsoft τώρα σύμφωνα με την ανακοίνωση της θα απεγκαταστήσει αυτόματα τυχόν προβληματικές ενημερώσεις που έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα στα Windows.

Σε δήλωση της αναφέρει ότι το λειτουργικό σύστημα “εγκαθιστά αυτόματα ενημερώσεις για να διατηρήσει τη συσκευή σας ασφαλή και λειτουργεί με μέγιστη αποδοτικότητα”. Τώρα, θα εκτελέσει μια άλλη αυτόματη διαδικασία για την απεγκατάσταση προβληματικών ενημερώσεων που ενδέχεται να αποτύχουν λόγω ασυμβατότητας ή προβλημάτων σε νέο λογισμικό.

Τα Windows 10 θα μπλοκάρουν επίσης τις προβληματικές ενημερώσεις για τις επόμενες 30 ημέρες – ωστόσο η χειροκίνητη εγκατάσταση θα παραμείνει ανοιχτή

Σε αυτήν την ενημέρωση η Microsoft πρόσθεσε επίσης “για να αποφύγετε παρόμοια προβλήματα και να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας μπορεί να εκκινήσει και να συνεχίσει να λειτουργεί όπως αναμένεται”, η εταιρεία θα εμποδίσει επίσης τα Windows να εγκαταστήσουν αυτόματα τυχόν προβληματικές ενημερώσεις για τις επόμενες 30 ημέρες.

“Αυτό θα δώσει στη Microsoft και στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να διερευνήσουν τους λόγους αποτυχίας και να διορθώσουν τυχόν προβλήματα”, γράφει η Microsoft. “Μετά από 30 ημέρες, τα Windows θα προσπαθήσουν ξανά να εγκαταστήσουν τις ενημερώσεις.”

Η Microsoft δήλωσε ότι εάν πιστεύετε ότι μία συγκεκριμένη ενημέρωση δεν θα έπρεπε να έχει απεγκατασταθεί, μπορείτε να επιλέξετε να την εγκαταστήσετε ξανά με χειροκίνητο τρόπο. Αλλά αν και πάλι δημιουργεί πρόβλημα τότε τα Windows θα την απεγκαταστήσουν ξανά.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://wccftech.com/windows-10-will-now-automatically-uninstall-problematic-updates/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα