Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο βοηθός της Google πλέον γίνεται ένας αξιόπιστος συνομιλητής

1 min read
Αν είστε κάτοχος ενός Google Hub και έχετε βαρεθεί να λέτε "Hey Google" κάθε φορά που θέλετε να παρατείνετε μια συνομιλία με το Google Assistant, τότε έχουμε ευχάριστα νέα για εσάς.
Update makes Google Assistant a conversationalist1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αν είστε κάτοχος ενός Google Hub και έχετε βαρεθεί να λέτε “Hey Google” κάθε φορά που θέλετε να παρατείνετε μια συνομιλία με το Google Assistant, τότε έχουμε ευχάριστα νέα για εσάς.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μία ενημερωμένη έκδοση από τη Google που θα επιτρέπει στις έξυπνες οθόνες να υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό “συνεχιζόμενης συνομιλίας” του βοηθού. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η λειτουργία θα επιτρέπει στον εικονικό προσωπικό βοηθό να παραμείνει ενεργός περισσότερη ώρα, ώστε να μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Ο Bibo Xu, ο διαχειριστής προϊόντων του Google Assistant, λέει ότι η λειτουργία “σας επιτρέπει να έχετε μια φυσική συνομιλία με τον Βοηθό Google”. Μπορείτε να βρείτε τη “Συνεχιζόμενη συνομιλία” σε έξυπνες οθόνες που διατίθενται στις Η.Π.Α., όπως το Google Home Hub, το Lenovo Smart DisplayTM, το JBL Link View και το LG XBOOM AI ThinQ WK9.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή Βοηθός Google και να κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις> Προτιμήσεις> Συνεχιζόμενη συνομιλία και να την ενεργοποιήσετε.

Η ενημερωμένη έκδοση θα προσθέτει επίσης ορισμένες νέες λειτουργίες για το Google Assistant, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου ερμηνευτή. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια συνομιλία “ελεύθερης ροής” σε μια ξένη γλώσσα. Για να το ενεργοποιήσετε, πείτε “Hey Google, γίνε ο γάλλος διερμηνέας μου”. Ενώ μπορείτε να προσθέσετε την έξυπνη οθόνη σας σε μια ομάδα υπαρχόντων ηχείων, η επερχόμενη ενημέρωση θα προσθέσει στοιχεία ελέγχου έτσι ώστε η ένταση ήχου για οποιοδήποτε ηχείο στην ομάδα να μπορεί να ελέγχεται από την έξυπνη οθόνη.

Ο Βοηθός Google μπορεί να ελέγξει περισσότερες από 10.000 έξυπνες συσκευές για το σπίτι σας και με έξυπνη οθόνη μπορείτε να ελέγχετε κάμερες πόρτας, φώτα, έξυπνες συσκευές και πολλά άλλα μέσα από ένα ταμπλό στην οθόνη. Αν θέλετε να αποδείξετε ότι είστε ο πρωταθλητής trivia στην οικογένειά σας, μπορείτε να τους συγκεντρώσετε όλους γύρω από την έξυπνη οθόνη σας και να πείτε “Hey Google, Αισθάνεσε τυχερός”; για να ξεκινήσει ένας διαγωνισμός πέντε γύρων trivia.

 

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.phonearena.com/news/Update-will-make-Google-Assistant-more-conversational-on-smart-displays_id114398

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα