19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook Android: Επανασχεδιασμός και αλλαγή σε ασπρόμαυρο θέμα

1 min read
Η εφαρμογή Android του Facebook μπορεί να μην είναι και η πιο καλοσχεδιασμένη εφαρμογή, αλλά σίγουρα είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες. Τώρα, το Facebook δοκιμάζει έναν επανασχεδιασμό της Android εφαρμογής του, και αντικαθιστά το μπλε για ένα άσπρο-μαυρο θέμα.
0
(0)

Loading

Η εφαρμογή Android του Facebook μπορεί να μην είναι και η πιο καλοσχεδιασμένη , αλλά σίγουρα είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες.

Τώρα, το Facebook δοκιμάζει έναν επανασχεδιασμό της Android εφαρμογής  και αντικαθιστά το μπλε με ένα άσπρο-μαυρο θέμα.

Εντοπίστηκε από την XDA-Developers αυτή την εβδομάδα, το Facebook δοκιμάζει μια αλλαγή από πλευράς διακομιστή στην εφαρμογή Android και επανασχεδιάζει τα χρώματα της εφαρμογής.

Η προηγούμενη έκδοση του Facebook Android είχε μία μπλε μπάρα στην κορυφή, με πλήκτρα κουμπιών με το ίδιο χρώμα και μερικά γκρι χρώματα, τώρα στο νέο σχεδιασμό όλα αυτά γίνονται λευκά.

Η μπάρα στην κορυφή αλλάζει και γίνεται εντελώς λευκή με μαύρα κουμπιά. Η γραμμή αναζήτησης υιοθετεί ένα γκρι χρώμα όπως και πολλά εικονίδια στο μενού αλλάζουν επίσης. Αυτός ο νέος ασπρόμαυρος σχεδιασμός προσεγγίζει θα λέγαμε περισσότερο το Facebook Messenger.

Επί του παρόντος, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο επίσημο σκοτεινό θέμα, αλλά δεδομένου ότι η ίδια λειτουργικότητα κυκλοφόρησε και προσφάτως στο Messenger, στοιχηματίζουμε ότι προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Αυτός ο νέος ασπρόμαυρος σχεδιασμός φαίνεται να είναι σε δοκιμαστική φάση, από την πλευρά του διακομιστή για να είναι διαθέσιμος μόνο στους developers της εφαρμογής Facebook σε Android.

facebook all white redesign 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας facebook all white redesign 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας facebook all white redesign 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://9to5google.com/2019/03/08/facebook-android-all-white-redesign/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα