22 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Chrome εγγραφή βίντεο από την οθόνη σας

1 min read
κατάλογος | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Γραμμή παιχνιδιών των Windows

Η γραμμή παιχνιδιών των Windows προορίζεται για την εγγραφή παιχνιδιών από το PC σας, αλλά λειτουργεί και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη, από τις Ρυθμίσεις των Windows όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

gw | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τώρα αν είστε στο Google Chrome ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που αναπαράγει κάποιο βίντεο, μπορείτε να ανοίξετε τη Γραμμή παιχνιδιών πατώντας μαζί τα δύο πλήκτρα

Windows Key Screenshot 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας + G. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί για να ξεκινήσετε την εγγραφή του βίντεο.

Από προεπιλογή, οι εγγραφές σας θα αποθηκευτούν στο φάκελο “Βίντεο” μέσα σε ένα άλλο φάκελο που ονομάζεται “Συλλογές”.

Loom Chrome Extension

Συνήθως δεν προτείνουμε την χρήση πολλών επεκτάσεων στους browsers, επειδή εκτός του ότι “βαρύνουν” το πρόγραμμα περιήγησης, μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν και σαν spyware.

Η επέκταση Loom όμως είναι αρκετά χρήσιμη και ίσως αξίζει να την δοκιμάσετε..

Το Loom προστίθεται στη γραμμή εργαλείων του Chrome και με ένα κλικ θα εμφανιστεί το παράθυρο εγγραφής. Έχει την επιλογή της εγγραφής από κάμερα και ήχο. Μπορεί να καταγράψει και ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας από το Chrome. Απλά κάντε κλικ στο “Start Recording” και στη συνέχεια, πατήστε το πράσινο κουμπί στο κάτω αριστερό μέρος για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Το πιο χρήσιμο μέρος του Loom είναι ότι αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, το κλιπ σας μπορεί να φορτωθεί αυτόματα στην υπηρεσία φιλοξενίας του Loom που θα σας δώσει έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους.

OBS Window

Αν θέλετε περισσότερες λειτουργίες, ίσως αξίζει να δοκιμάσετε το Open Broadcaster Software (OBS). Το OBS χρησιμοποιείται συνήθως για streaming σε ιστότοπους όπως το Twitch και το YouTube, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά για εγγραφές που αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα σχεδόν τα συστήματα: Windows, macOS, και Linux.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα