29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei P30 Pro : Διαρροή από φωτογραφίες δείχνουν τετραπλή κάμερα

1 min read
Την περασμένη εβδομάδα, ο CEO της Huawei, Richard Yu, επιβεβαίωσε μέσω του Weibo ότι το επερχόμενο smartphone P30 Pro της εταιρείας θα έχει τέσσερις κάμερες στην πίσω πλευρά.
GeXq5dSRh7bqhq2jEAqzCQ 970 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Την περασμένη εβδομάδα, ο CEO της Huawei, Richard Yu, επιβεβαίωσε μέσω του Weibo ότι το επερχόμενο smartphone P30 Pro της εταιρείας θα έχει τέσσερις κάμερες στην πίσω πλευρά.

Τώρα, σύμφωνα με επίσημες διαρροές από το Γερμανικό site τεχνολογίας WinFuture μπορούμε με μια πρώτη ματιά στη συσκευή να δούμε την τετραπλή κάμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω εικόνες, το Huawei P30 Pro φαίνεται ότι υπάρχουν τρεις πίσω κάμερες διατεταγμένες σε μια γραμμή, με φλας και τέταρτη κάμερα τοποθετημένη ακριβώς στα δεξιά με τρόπο που μοιάζει σαν ένα θαυμαστικό.

Μαζί τα φανταστικά χρώματα, οι εικόνες δείχνουν επίσης μια μικροσκοπική εγκοπή στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, κυρτό γυαλί τύπου Samsung και σχεδόν non-existent bezels.

Το WinFuture επίσης υποθετικά αναφέρει σχετικά με τη φωτογράφιση της συσκευής, υποδεικνύοντας έναν φακό με δυνατότητα οπτικής ζουμ 10x.

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά τον τρίτο φακό του τηλεφώνου, θα παρατηρήσετε έναν τετραγωνικό αισθητήρα, όπως και το Oppo που αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα στο MWC 2019 που διαθέτει επίσης 10x τεχνολογία χωρίς απώλειες.

Όπως πάντα, δεν θα γνωρίζουμε με σιγουριά μέχρι να αποκαλυφθούν επίσημα τα P30 και P30 Pro, κάτι που επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει στο επερχόμενο event του Παρισιού της Huawei στις 26 Μαρτίου 2019.

eGNq73q9z67apkF2rHQZuE 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας iqtXGrRpYJrT9WQxby8Ku3 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Now62NziN47TN2jDCZ9Qta 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πηγή https://www.techradar.com/news/huawei-p30-pro-leak-provides-first-look-at-phones-four-rear-cameras

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα