20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέο design για ένα από τα αξεσουάρ του Galaxy S10

1 min read
Αύριο είναι η μεγάλη μέρα ... Μα για τι άλλο φυσικά για το το Samsung Galaxy S10e, το Samsung Galaxy S10 ή το Samsung Galaxy S10 +
Leak reveals Samsung will offer a new design for one of its Galaxy S10 accessories1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα …

Μα για τι άλλο φυσικά για το Samsung Galaxy S10e, το Samsung Galaxy S10 ή το Samsung Galaxy S10 +

Τα τηλέφωνα αναμένεται να πάρουν φωτιά από pre-orders

Πάντως όπως και να ‘χει οι πρώτες συσκευές θα αρχίσουν να παραδίδονται από τις 8 Μαρτίου και μετά, οπότε θα έχετε αρκετό χρόνο για να αφήσετε την φαντασία σας να οργιάσει για αυτό το μεγάλο αξεσουάρ που ετοιμάζει η Samsung….. Το Case or not to Case.

Ναι το βρήκατε είναι οι θήκες….

Να ξέρετε ότι θα υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές από θήκες που θα κάνουν το κεφάλι σας να γυρίζει σαν τη Linda Blair (Google it). Μην ξεχνάτε ότι η Samsung θα προσφέρει επίσης τις δικές της θήκες.

Ένα tweet που διαδόθηκε από τον tipster Roland Quandt αποκαλύπτει ότι η Samsung έχει βρει μια νέα σειρά θηκών για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της. Αντί για μια flip-case που χρησιμοποιεί LEDs για να σας δείξει το χρόνο και τις ειδοποιήσεις στο μπροστινό κάλυμμα, οι καινούργιες θήκες έχουν στην πίσω πλευρά LED και θα ονομάζονται “Emotional LED effect lighting”. Αλλά αν είστε πιο παραδοσιακοί θα υπάρχουν και οι κλασσικές θήκες με τις μπροστινές λυχνίες LED.

Το πρόβλημα με τις νέου στυλ θήκες είναι ότι αν είστε λάτρεις του είδους που αφήνει το τηλέφωνο με την όψη προς τα επάνω σε ένα γραφείο ή ένα τραπέζι, δεν θα μπορείτε να δείτε τα LED που αναβοσβήνουν αν έχετε μία ειδοποίηση και έτσι ίσως χαθεί η μαγεία του “Emotional LED effect lighting”.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.phonearena.com/news/Samsung-makes-change-to-its-LED-cover-for-Galaxy-S10-line_id113794

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα