28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Adobe σκέφτεται να κατασκευάζει custom επεξεργαστές

1 min read
Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη αρκετών δημοφιλών cloud based προγραμμάτων επιθυμεί να μπει στον χώρο των custom επεξεργαστών.
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη αρκετών δημοφιλών cloud based προγραμμάτων επιθυμεί να μπει στον χώρο των custom επεξεργαστών.

Είναι αλήθεια ότι αρκετοί μεγάλοι κατασκευαστές σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και ήδη τη τελευταία δεκαετία βλέπουμε εταιρίες όπως η Samsung, η Google ακόμη και η Amazon να ενσωματώνουν επεξεργαστές δική τους σχεδίασης σε μερικά προϊόντα τους, εξυπηρετώντας διάφορους σκοπούς όπως καλύτερη υποστήριξη του software που τρέχει πάνω τους. Σε αυτό το μονοπάτι φαίνεται πως θέλει να μπει και η Adobe, δημιουργός αρκετά γνωστών επαγγελματικών προγραμμάτων όπως του Photoshop αλλά και του After Effects, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως από αυτή είδαμε τον Flash Player, το οποίο όμως έχει εγκαταλειφθεί από αρκετούς κατασκευαστές.

Τρέχοντας το software σε ένα hardware που μπορεί να ελεγχθεί και να παραμετροποιηθεί είναι ένα μεγάλο θετικό στην ατζέντα της Adobe  και ο σημαντικότερος λόγος που όσοι έχουν το budget πραγματοποιούν το εν λόγω βήμα. Μερικοί custom επεξεργαστές που έχουν τα features που θέλει η Adobe μπορεί να κάνει το software της εξαιρετικά πιο γρήγορο απ’ ότι οι συμβατικές αρχιτεκτονικές που βλέπουμε από τις Intel και AMD, βοηθώντας έτσι αρκετούς επαγγελματίες. Τέλος, δεδομένων των δυσκολιών που έχει μια τέτοια κίνηση, δε περιμένουμε σύντομα κάποιον νέο custom επεξεργαστή από την Adobe, όμως αναμένουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Author: Loukas Kouvelis
Πηγή https://www.hwbox.gr/news/54-trends-weird/42245-adobe-custom.html

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα