26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ξεκλείδωμα WhatsApp στο iPhone σας με αναγνώριση προσώπου / δακτυλικό αποτύπωμα

1 min read
Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp για iOS έχει προσθέσει τη δυνατότητα κλειδώματος με την εφαρμογή Face ID...
whatsapp screen lock1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp για iOS έχει προσθέσει τη δυνατότητα κλειδώματος με την εφαρμογή Face ID ή Touch ID. Από τη στιγμή που το iOS αφομοιώνει μια εγγενή δυνατότητα κλειδώματος εφαρμογών, εξαρτάται από τους προγραμματιστές να προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα στις εφαρμογές τους.

Εάν διαθέτετε iPhone X ή μεγαλύτερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου για να ξεκλειδώσετε το WhatsApp ενώ το iPhone 8 και προγενέστερες εκδόσεις iPhone θα χρησιμοποιούν το αναγνωριστικό αφής.

Παρόμοια με το LastPass, το 1Password και άλλες εφαρμογές, μόλις ενεργοποιήσετε την επιλογή Screen Lock στο WhatsApp, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό προσώπου / αναγνωριστικό αφής κάθε φορά που ανοίγετε το WhatsApp.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Κλείδωμα οθόνης στο WhatsApp στο iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Λογαριασμός -> Απόρρητο.Σημειώστε ότι ακόμα και μετά την ενεργοποίηση της οθόνης Lock, θα μπορείτε να απαντάτε στις ειδοποιήσεις του WhatsApp από το Κέντρο ειδοποιήσεων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp στη v2.19.20από το App Store για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Κλείδωμα οθόνης.

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο.Αν και δεν χρησιμοποιείται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυριαρχεί κυρίως σε ασιατικές χώρες όπως η Ινδία και οι γειτονικές περιοχές. Η πλατφόρμα μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook επεξεργάζεται καθημερινά δισεκατομμύρια μηνύματα.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή http://www.iphonehacks.com/2019/02/lock-whatsapp-iphone-face-id-touch-id.html

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα