Ξεκλείδωμα WhatsApp στο iPhone σας με αναγνώριση προσώπου / δακτυλικό αποτύπωμα

Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp για iOS έχει προσθέσει τη δυνατότητα κλειδώματος με την εφαρμογή Face ID...

Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp για iOS έχει προσθέσει τη δυνατότητα κλειδώματος με την εφαρμογή Face ID ή Touch ID. Από τη στιγμή που το iOS αφομοιώνει μια εγγενή δυνατότητα κλειδώματος εφαρμογών, εξαρτάται από τους προγραμματιστές να προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα στις εφαρμογές τους.

Εάν διαθέτετε iPhone X ή μεγαλύτερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου για να ξεκλειδώσετε το WhatsApp ενώ το iPhone 8 και προγενέστερες εκδόσεις iPhone θα χρησιμοποιούν το αναγνωριστικό αφής.

Παρόμοια με το LastPass, το 1Password και άλλες εφαρμογές, μόλις ενεργοποιήσετε την επιλογή Screen Lock στο WhatsApp, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό προσώπου / αναγνωριστικό αφής κάθε φορά που ανοίγετε το WhatsApp.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Κλείδωμα οθόνης στο WhatsApp στο iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Λογαριασμός -> Απόρρητο.Σημειώστε ότι ακόμα και μετά την ενεργοποίηση της οθόνης Lock, θα μπορείτε να απαντάτε στις ειδοποιήσεις του WhatsApp από το Κέντρο ειδοποιήσεων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp στη v2.19.20από το App Store για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Κλείδωμα οθόνης.

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο.Αν και δεν χρησιμοποιείται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυριαρχεί κυρίως σε ασιατικές χώρες όπως η Ινδία και οι γειτονικές περιοχές. Η πλατφόρμα μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook επεξεργάζεται καθημερινά δισεκατομμύρια μηνύματα.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή http://www.iphonehacks.com/2019/02/lock-whatsapp-iphone-face-id-touch-id.html

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947