19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Energizer κατασκευάζει smartphones με pop-up κάμερα, μπαταρία18000mAh και αναδιπλούμενη οθόνη

1 min read
energizer.01 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το γεγονός ότι η Energizer πουλάει smartphones δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, η εταιρεία πάντως πρόκειται να παρουσιάσει 26 νέα μοντέλα στο Mobile World Congress φέτος, με κορυφαία χαρακτηριστικά όπως pop-up κάμερες, μπαταρίες χωρητικότητας 18.000mAh και αναδιπλούμενες οθόνες.

Και προτού σκεφτείτε οτιδήποτε, απλά να ξέρετε ότι όλα αυτά είναι διαφορετικά μοντέλα (αν υπήρχε ένα τηλέφωνο και με τα τρία αυτά χαρακτηριστικά θα ήταν πραγματικά διαστημόπλοιο :).

Στην πραγματικότητα, αυτές οι αναδυόμενες κάμερες κάνουν τα τηλέφωνα να μοιάζουν περισσότερο με γίγαντες μπαταρίες, κάτι το οποίο είναι λιγάκι περίεργο.

Σύμφωνα με το 9to5Google, θα χωρίζονται σε τέσσερις βασικές σειρές: Power Max, Ultimate, Energy, and Hardcase.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους και των 26 νέων μοντέλων θα είναι η pop-up κάμερα, η εξωπραγματική μεγέθους χωρητικότητας μπαταρία αλλά και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Σειρά Power Max

Η σειρά Power Max θα περιλαμβάνει το μοντέλο με μπαταρία χωρητικότητας 18.000mAh (η μεγαλύτερη μπαταρία που έχει υπάρξει ποτέ σε ένα smartphone, ακολουθούμενη από το Power P16K Pro με μπαταρία 16.000mAh ) ενώ τα τηλέφωνα της σειράς Ultimate θα έχουν pop-up κάμερα και αναδιπλούμενη οθόνη.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλά για τις προδιαγραφές όλων των τηλεφώνων, γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνα σειράς Ultimate , την πιο “premium” σειρά.

Το GSM Arena αναφέρει ότι τα Energizer Ultimate U620S Pop και U630S Pop θα φοράνε τα P70 και P22 MediaTek Helio chipsets, αντίστοιχα.

Και τα δύο θα διαθέτουν διπλές αναδυόμενες κάμερες: μια κύρια κάμερα 16MP και μία 2MP.

Το U620S Pop θα διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος  της (16MP, 5MP και 2MP) 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, ενώ το U630S Pop θα είναι με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης και αναμένεται τον Ιούνιο

Παρόλο που δεν έχουμε σχετικές φωτογραφίες για το μοντέλο με  την 18.000mAh  μπαταρία και αυτό με την αναδιπλούμενη οθόνη, έχω την αλγεινή εντύπωση ότι αυτό με την αναδιπλούμενη οθόνη θα μοιάζει περισσότερο με αυτήν τη “φρικτή κατασκευή” της Royole FlexPai, παρά με το το νέο αναδιπλούμενο της Samsung που αναμένεται στις 20 του μηνός.

Τα τηλέφωνα κατασκευάζονται για λογαριασμό της Energizer από μια Γαλλική εταιρεία που ονομάζεται Avenir Telecom, η οποία πουλάει low budget συσκευές, περιορισμένων δυνατοτήτων για χρόνια τώρα με την άδεια της Energizer.

Πάντως εάν μια “άγνωστη” εταιρεία όπως η Avenir, μπορεί να φτιάξει αναδιπλούμενα smartphones, με pop-up καμερες και με μπαταρίες χωρητικότητας τέτοιου μεγέθους τότε αυτό σημαίνει ότι έχουν πολλά να δουν τα ματάκια μας…..

Θα μάθουμε περισσότερα στην παρουσίαση της Energizer στην MWC, η οποία ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα