Τα Windows 10 updates παρουσιάζουν σφάλματα σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο

windows 10 updates

Κι αυτή την φορά δεν φταίει η Microsoft

Εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α. ή το Ηνωμένο Βασίλειο και έχετε παρατηρήσει ότι τα Windows 10 updates σας κάνουν νερά, έχουμε κάποια νέα για εσάς.

Ναι, δείχνουν να μην δουλεύουν, αλλά, “δυστυχώς”, η δυσλειτουργία δεν φαίνεται να ανήκει στη Microsoft, όπως αναφέρει η ZDNet.

Το ζήτημα φαίνεται να συνδέεται με ορισμένες ρυθμίσεις DNS των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου, ιδίως με τη Comcast στις ΗΠΑ και τη BT στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι χρήστες και των δύο χωρών διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα φόρα των παρόχων τους  για τα θέματα που είχαν στους DNS servers.

Οι υπεύθυνοι της Softpedia διαπίστωσαν ότι η μετάβαση στο δημόσιο DNS της Google έδωσε μία προσωρινή λύση και έτσι μπόρεσαν να δουλέψουν οι ενημερώσεις επιβεβαιώνοντας το σενάριο ότι οι πάροχοι είχαν το πρόβλημα.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS σε έναν υπολογιστή Windows 10

Συγκεκριμένα, ένας από τους αντιπροσώπους της BT,  ανέφερε ότι η σχετική ομάδα του δικτύου έχει ενημερωθεί για το θέμα των windows 10 updates, αλλά πέρα από αυτό δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για επίλυση του προβλήματος.

Δυστυχώς οι χρήστες θα πρέπει να αλλάξουν τις ρυθμίσεις DNS όπως περιγράφεται παραπάνω ή να περιμένουν τους ISP τους για να διορθώσουν το πρόβλημα.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947