29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

NIKE HYPERADAPT – Παπούτσια με μηχανισμό αυτόματου δεσίματος

1 min read
https hypebeast.com image 2018 09 nike hyperadapt 2 2019 release cheaper larger quantities pro sports 01 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Καλωσόρισες στο μέλλον των παπουτσιών. Γνώρισε ένα παπούτσι που αποκτά ζωή μόλις το φορέσεις. Παίρνει μπροστά. Σε καταλαβαίνει. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
Προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού σου και στη δραστηριότητά σου σε πραγματικό χρόνο. Όταν τρέχεις εσύ, τρέχει κι αυτό. Όταν κάνεις άλματα, σε ακολουθεί.
Μια νέα επανάσταση ξεκινά με τη μορφή ενός ρομπότ, που όμως κρύβει μέσα του ένα παπούτσι με μηχανισμό αυτόματου δεσίματος.

Ναι είναι πλέον γεγονός, βαρεθήκατε να δένετε και να λύνετε τα κορδόνια τα παπούτσια σας, ή να πατάτε τα κορδόνια με κίνδυνο να σκοντάψετε και να πέσετε.

Η NIKE σας σκέφτεται, με την νέα τεχνολογία E.A.R.L. (Electric Adaptable Reaction Lacing) είναι η  δυνατή η δημιουργία παπουτσιών με μηχανισμό αυτόματου δεσίματος.

Όταν η φτέρνα σου ακουμπήσει στον αισθητήρα, το E.A.R.L. σφίγγει αυτόματα μέχρι η εφαρμογή να είναι τέλεια.

Προσαρμόζει ηλεκτρονικά τα κορδόνια, την πίεση και την εφαρμογή στο περίγραμμα του ποδιού σου.

Οι φωτεινές ενδείξεις στη φτέρνα αναβοσβήνουν όταν το σύστημα αρχίζει να σφίγγει και μόλις ανάψει το μπλε φως, τότε το E.A.R.L. είναι έτοιμο να κάνει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε.

https://www.nike.com/gr/el_gr/c/innovation/hyperadapt?ref=https%253A%252F%252Fwww.google.com%252F

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα