30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εφαρμογή της Samsung σας βοηθάει να επιλύσετε προβλήματα με μοντέλα Galaxy S10, S10 + και άλλα

1 min read
image 1 15 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εάν έχετε αγγίξει τυχαία την άκρη της καμπύλης της οθόνης Samsung Galaxy S10 ή Galaxy S10 +, θα δείτε ότι η Samsung διαθέτει μια εφαρμογή που ίσως σας φανεί χρήσιμη.

Όπως αναφέρθηκε στο Reddit (μέσω Gadget Hacks), η εφαρμογή Edge Touch απενεργοποιεί τμήματα της οθόνης για να σας προφυλάξει από τυχαία αγγίγματα.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο Galaxy Store και είναι συμβατή με τα μοντέλα Galaxy S7, το Galaxy S8, το Galaxy S9, το Galaxy S10 (χωρίς το S10e), το Galaxy Note 8 και το Galaxy Note 9. Το τηλέφωνό σας πρέπει να λειτουργεί Android 8 Oreo ή Android 9 Pie.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αποκλεισμένες ζώνες που εμποδίζουν ακούσιες επαφές στην οθόνη.

Οι ζώνες αγγίγματος είναι επίσης προσαρμοσμένες και είναι συνήθως περιοχές στην οθόνη όπου συνήθως πατιούνται κατά λάθος όταν κρατάμε το τηλέφωνο.

Οι πρώτες εμφανίζονται ως κίτρινες περιοχές στην εφαρμογή, ενώ οι τελευταίες περιοχές είναι πράσινες. Ένα μέλος της Reddit δημοσίευσε ότι το Edge Touch “έλυσε τελείως” τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τυχαία αγγίγματα.

et b1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αφού ρυθμίσετε την εφαρμογή σε θέση πορτραίτο της συσκευής, γυρίστε το τηλέφωνο σε οριζόντιο προσανατολισμό και προχωρήστε ξανά στη διαδικασία προσαρμογής των ζωνών αποκλεισμού και πιασίματος.

Για όσους προτιμούν να μην αφιερώσουν χρόνο για να προσαρμόσουν την εμφάνιση του τηλεφώνου τους, η εφαρμογή έχει μια βελτιστοποιημένη προεπιλεγμένη ρύθμιση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την εγκατάσταση.

phonearena

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα