27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Samsung Galaxy S24 Ultra καταγράφει εκπληκτικές εικόνες της γης από το “διάστημα”

1 min read
Galaxy S24 Ultra | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε ένα πρωτοποριακό επίτευγμα τεχνολογίας και καινοτομίας, η Samsung έχει πάει το επίπεδο της φωτογραφίας από το νέο Galaxy S24 Ultra στη στρατόσφαιρα! Αυτή η εξαιρετική προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα τη λήψη συναρπαστικών εικόνων της Γης από το διάστημα, που δείχνουν την ομορφιά και το μεγαλείο του πλανήτη μας από μια μοναδική προοπτική.

Για να επιδείξει τις ισχυρές δυνατότητες κάμερας του τελευταίου της ναυαρχίδας τηλεφώνου Galaxy S24 Ultra, η Samsung έκανε πρόσφατα ένα αρκετά δημιουργικό βήμα – στέλνοντας τέσσερα κινητά τηλέφωνα στο διάστημα για να απαθανατίσει το υπέροχο τοπίο των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Η αποστολή

Η Samsung ξεκίνησε μια αποστολή όπως καμία άλλη, συνδέοντας όχι μόνο ένα αλλά τέσσερα smartphone Galaxy S24 Ultra σε ένα στρατοσφαιρικό μπαλόνι. Αυτό το φιλόδοξο έργο είχε στόχο να ξεπεράσει τα όρια του δυνατού με τις κάμερες smartphone και να δώσει μια ματιά στη Γη από ένα πλεονέκτημα που λίγοι έχουν βιώσει.

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung χρησιμοποίησε ένα ειδικό ελαφρύ στήριγμα από ανθρακονήματα για να στερεώσει το κινητό τηλέφωνο σε ένα στρατοσφαιρικό μπαλόνι γεμάτο με υδρογόνο.Τα μπαλόνια εκτοξεύτηκαν από τέσσερις τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες, του Λας Βέγκας, του Γκραντ Κάνυον και της Σιέρα Νεβάδα μεταξύ 25 Ιανουαρίου και 31 Ιανουαρίου. Η Samsung λέει ότι το έκανε για να «τραβάει μια ποικιλία τοπίων και να δοκιμάσει τις δυνατότητες του S24 Ultra».

Τέλος, τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα ανέβηκαν σε υψόμετρο 120.000 ποδιών πάνω από το έδαφος από όπου κατέγραψαν αυτές τις φανταστικές εικόνες!

Samsung Galaxy S24 Ultra

Αιχμαλωτίζοντας την ομορφιά της Γης

Η τεχνολογία αιχμής της κάμερας του Galaxy S24 Ultra απέδειξε τη δυνατότητά της καθώς τράβηξε πάνω από 150 εκπληκτικές φωτογραφίες της Γης από το διάστημα. Αυτές οι εικόνες προσφέρουν μια μαγευτική θέα του πλανήτη μας, τονίζοντας τα διαφορετικά τοπία, τα ζωντανά χρώματα και τις περίπλοκες λεπτομέρειες με απαράμιλλη ευκρίνεια.

Μετά τη λήψη των φωτογραφιών, το πλήρωμα απελευθέρωσε το υδρογόνο και άνοιξε το αλεξίπτωτο. Αυτό επέτρεψε στη συσκευή να κατεβαίνει αργά πίσω στο έδαφος με ταχύτητα 5 μιλίων την ώρα. Η Samsung παρακολούθησε τη θέση της συσκευής σε όλη τη διαδικασία και την ανέκτησε με επιτυχία.

Οι τελικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εξακολουθούν να είναι πολύ εντυπωσιακές τις οποίες μπορείτε αν τις δείτε στη σχετική ανάρτηση , από τη Samsung!

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα