Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OpenAI Sam Altman λέει ότι έχει εντυπωσιαστεί από το Apple Vision Pro

1 min read
apple vision pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Apple Vision Pro είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων της εταιρείας από τα Apple AirPods. Ως νέο προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας, η συσκευή έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή. Από ανταγωνιστές μέχρι mainstream media μέχρι μεγάλα ονόματα διαφορετικών οργανισμών, όλοι εκφράζουν τη γνώμη τους για τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας.

Σε ό,τι αφορά μεγάλα ονόματα εταιρειών, ο Sam Altman, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI , ανέφερε ότι είναι η «δεύτερη πιο εντυπωσιακή τεχνολογία μετά το iPhone ». Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OpenAI δεν είπε ακριβώς ποια πτυχή του Apple Vision Pro τον εντυπωσίασε. Αλλά το γεγονός ότι ανέφερε το iPhone υπονοεί ότι είναι γενικά εντυπωσιασμένος από αυτό που έκανε η Apple με τη συσκευή.

Επίσης μίλησε σχετικά και με το όνομα του Apple Vision Pro και παραδέχτηκε ότι το ChatGPT έχει χειρότερο όνομα από αυτό που η Apple έχει ονομάσει τη συσκευή. Αλλά σε αυτό το σημείο, όλοι γνωρίζουν τι κάνει το chatbot. Έτσι, ακόμα κι αν σε ορισμένους χρήστες δεν αρέσει το όνομα του chatbot, δεν υπάρχει επιστροφή τώρα.

Φυσικά, το Apple Vision Pro είναι ακόμα στις πρώτες μέρες τώρα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας είναι πλέον διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ. Έτσι, όταν προσγειωθεί στις άλλες αγορές, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα γνωρίζουν τι φέρνει στο τραπέζι.

Κύρια σημεία των ακουστικών μικτής πραγματικότητας

Είναι η πρώτη φορά που ακούτε για το Apple Vision Pro; Δεν ξέρετε τι είναι; Αλήθεια δείτε τότε παρακάτω μια γρήγορη σύνοψη των κύριων στιγμιότυπων:

Χωρική εμπειρία που είναι πέρα ​​από την οθόνη

Φανταστείτε να τραβάτε ένα τρισδιάστατο αντικείμενο από την αγαπημένη σας εφαρμογή και να το επιθεωρείτε από κάθε γωνία, ακριβώς μπροστά σας. Το Vision Pro το καθιστά δυνατό, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα το ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό σας κόσμο. Αυτός ο «άπειρος καμβάς» ανοίγει πόρτες για καθηλωτικές εμπειρίες.

Vision Pro availability | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επαναλάβατε το FaceTime με το Apple Vision Pro

Οι εποχές των επίπεδων βιντεοκλήσεων έχουν περάσει. Με το Vision Pro, το FaceTime μεταμορφώνεται σε μια τρισδιάστατη εμπειρία πραγματικού μεγέθους. Χρησιμοποιώντας ψηφιακά avatar που ονομάζονται “Personas”, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους σαν να μοιράζεστε τον ίδιο χώρο, με φυσική παρακολούθηση χεριών και ματιών. Φανταστείτε να συνεργάζεστε σε ένα έργο ή να συναντάτε αγαπημένα πρόσωπα, νιώθοντας αληθινά παρόντες παρά τη φυσική απόσταση.

Επαναφέροντας τις αναμνήσεις στη ζωή

Το Vision Pro διαθέτει μια κάμερα 3D, που καταγράφει το βάθος και τις λεπτομέρειες των πολύτιμων στιγμών σας . Ξαναζήστε τα με εκπληκτικό ρεαλισμό, με καθηλωτικό χωρικό ήχο που σας επαναφέρει στη σκηνή. Επιπλέον, οι υπάρχουσες φωτογραφίες και τα βίντεό σας αποκτούν νέα πνοή, κλιμακώνοντας σε απίστευτα μεγέθη και μεταμορφώνοντας πανοράματα σε συναρπαστικές εμπειρίες που κόβουν την ανάσα.

Apple iPhone 15 Pro spatial video capture hero | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Apple Vision Pro συνδυάζει δύναμη και άνεση

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διπλού τσιπ εξασφαλίζει ομαλή απόδοση, επιτρέποντάς σας να κάνετε τα περισσότερα πράγματα στα ακουστικά. Και ο ελαφρύς και άνετος σχεδιασμός των ακουστικών μικτής πραγματικότητας επεκτείνει τη δυνατότητα χρήσης. Το Vision Pro δίνει επίσης προτεραιότητα στην προσβασιμότητα, προσφέροντας λειτουργίες που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

imagem 2023 06 26 143733168 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα του Apple Vision Pro

Το Apple Vision Pro είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά στις ΗΠΑ. Η τιμή εκκίνησης του είναι 3499 $, η οποία είναι αρκετά τσουχτερή, αλλά είναι το πρώτο του είδους του από την Apple. Ο κύριος ανταγωνιστής για τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι το Meta Quest 3. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις δύο συσκευές από το βίντεο που επισυνάπτεται παρακάτω.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα