27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πως να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPhone

1 min read
pc to iphone | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η μεταφορά φωτογραφιών από ένα iPhone σε υπολογιστή μπορεί να είναι περίπλοκη αν δεν γνωρίζετε τις σωστές μεθόδους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς τρόπους για να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone σε υπολογιστή , όπως το iTunes, το iCloud για Windows και άλλα. Αλλά αυτές οι μέθοδοι δεν λειτουργούν συνεχώς και έχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Λοιπόν, πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή στο iPhone απρόσκοπτα; Εάν θέλετε να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας από τον υπολογιστή σας στο iPhone σας μέσα σε λίγα λεπτά, αυτό το ιστολόγιο είναι για εσάς.

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή στο iPhone με το iCareFone; (Το καλύτερο και εύκολο)

Εάν δεν θέλετε να είστε χρονοβόρος και να χάσετε δεδομένα κατά τη μεταφορά, μπορείτε να εξετάσετε εφαρμογές τρίτων που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στον υπολογιστή μέσα σε λίγα λεπτά. Μιλάμε για το Tenorshare iCareFone , το οποίο είναι ένα λογισμικό μεταφοράς αρχείων από υπολογιστή σε iPhone. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone σας στον υπολογιστή σας. Λειτουργεί με το πιο πρόσφατο iOS 17 και είναι συμβατό με Mac και PC. Έχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά αν θέλετε να το αγοράσετε, τότε είναι 29,95 $ το μήνα και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να λάβετε έκπτωση 20% για την Πρωτοχρονιά . Λοιπόν, τι περιμένεις? Πήγαινε και πάρε το τώρα. Εν τω μεταξύ, ας συζητήσουμε τα κορυφαία βασικά χαρακτηριστικά του Tenorshare iCareFone.

  • Μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα από το iPhone στον υπολογιστή με ένα κλικ
  • Μπορείτε να μεταφέρετε σχεδόν 10 αρχεία στη δοκιμαστική έκδοση
  • Το κατεβάζουν 150.561.624 χρήστες παγκοσμίως
  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να μεταφέρετε μουσική.
  • Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το iTunes ή το iCloud για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Tenorshare iCareFone

Εάν θέλετε να μεταφέρετε βίντεο από τον υπολογιστή σας στο iPhone σας χωρίς iTunes, τότε εδώ είναι τα τρία απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το κάνετε αυτό. Εκτός από την αποστολή βίντεο, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε φωτογραφίες, μουσική και άλλα αρχεία.

Βήμα 1: Κατεβάστε την εφαρμογή Tenorshare iCareFone και συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή.

Transfer files from PC to iPhone | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Βήμα 2: Από το αριστερό πλαίσιο, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε, όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα. Αφού επιλέξετε τα αρχεία, κάντε κλικ στο κουμπί « Εξαγωγή ».

Transfer files from PC to iPhone 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Βήμα 3: Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να μεταφερθούν τα δεδομένα. Μην αποσυνδέετε τη συσκευή και μην απενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας. Σύντομα, θα λάβετε το μήνυμα Επιτυχής μεταφορά στην οθόνη.

Transfer files from PC to iPhone 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να χρησιμοποιήσετε το iCloud για να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή στο iPhone ασύρματα;

Ο άλλος τρόπος για ασύρματη μεταφορά αρχείων από υπολογιστή σε iPhone είναι η χρήση της μεθόδου iCloud. Για αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε το iCloud Drive και είστε έτοιμοι. Ας δούμε πώς λειτουργεί.

  • Βήμα 1 : Ανοίξτε τον ιστότοπο iCloud.com στον υπολογιστή σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία σύνδεσης.
  • Βήμα 2 : Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή « iCloud Drive » και επιλέξτε « Μεταφόρτωση » ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε.
  • Βήμα 3: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις σας και κάντε κλικ στο όνομά σας, μετά μεταβείτε στο iCloud και αναζητήστε την επιλογή iCloud Drive.
  • Βήμα 4: Επιλέξτε την εφαρμογή « Αρχεία » και κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση και iCloud Drive. Σύντομα, τα αρχεία σας θα μεταφερθούν στο iPhone σας.
Transfer files from PC to iPhone 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πλεονεκτήματα:

  • Η μέθοδος είναι απλή
  • Δεν χρειάζεστε καλώδια για τη μεταφορά δεδομένων
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή με υποστήριξη iCloud

Μειονεκτήματα:

  • Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να έχουν προβλήματα απορρήτου
  • Η εγκατάσταση του iCloud στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι περίπλοκη για αρχάριους
  • Δεν μπορείτε να μεταφέρετε ή να ανεβάσετε όλα τα αρχεία

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPhone χωρίς iTunes;

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPhone χωρίς iTunes ; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο του καλωδίου USB για να το κάνετε αυτό. Είναι μια παραδοσιακή μέθοδος, αλλά λειτουργεί τις περισσότερες φορές.

  • Βήμα 1 : Συνδέστε τη συσκευή σας iPhone στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.
  • Βήμα 2: Μόλις συνδεθεί, ανοίξτε τα αρχεία και το φάκελο που θέλετε να μεταφέρετε στον υπολογιστή.
  • Βήμα 3: Αντιγράψτε τα όλα και επικολλήστε τα στον φάκελο που θέλετε χρησιμοποιώντας τον εξερευνητή αρχείων.

Πλεονεκτήματα:

  • Εύχρηστη μέθοδος
  • Δεν χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να μεταφέρετε τα αρχεία
  • Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους

Μειονεκτήματα:

  • Δύσκολη η μεταφορά μεγάλων αρχείων από υπολογιστή σε iPhone

Πώς να μεταφέρω μουσική από υπολογιστή σε iPhone με το iTunes;

Η μεταφορά μουσικής από τον υπολογιστή σας στο iPhone σας μπορεί να είναι περίπλοκη λόγω του μεγέθους του αρχείου. Ωστόσο, το iTunes εξακολουθεί να σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής, των φωτογραφιών και άλλων. Εάν χρησιμοποιείτε το iTunes για τη μεταφορά μουσικής, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες επιλογές του, όπως κοινή χρήση αρχείων iTunes, συγχρονισμό iTunes και πολλά άλλα. Ωστόσο, πρόκειται να μοιραστούμε τη μέθοδο συγχρονισμού iTunes επειδή μπορεί εύκολα να μεταφέρει τη μουσική.

  • Βήμα 1: Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας και συνδέστε το iPhone σας σε αυτό.
  • Βήμα 2: Μόλις ο υπολογιστής αναγνωρίσει τη συσκευή σας, εκκινήστε το iTunes, κάντε κλικ στο « Εικονίδιο συσκευής » και επιλέξτε τη συσκευή στην οποία θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα.
  • Βήμα 3: Από το iTunes, μεταβείτε στην ενότητα « Μουσική » και αναζητήστε την επιλογή Συγχρονισμός μουσικής. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή είναι ενεργοποιημένη.
  • Βήμα 4: Εάν θέλετε να μεταφέρετε όλη τη μουσική, ενεργοποιήστε την επιλογή « Ολόκληρη η βιβλιοθήκη μουσικής ».
  • Βήμα 5: Αφού αποφασίσετε για τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή « Εφαρμογή » για να ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς. Μέσα σε λίγα λεπτά, η μουσική σας θα μεταφερθεί από τον υπολογιστή σας στο iPhone σας.

Πλεονεκτήματα:

  • Κανένα πρόβλημα απώλειας δεδομένων
  • Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρη τη μουσική μέσα σε λίγα λεπτά
  • Υποστηρίζει όλες τις συσκευές iOS

Μειονεκτήματα:

  • Δεν λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Μερικές φορές, πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του αρχείου που λείπει
  • Δεν αντικαθιστά τα ίδια αρχεία

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone στον υπολογιστή , συνεχίστε να διαβάζετε καθώς έχουμε αναφέρει και άλλους τρόπους για εσάς.

Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone σε υπολογιστή;

Αναρωτιέστε πώς να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία βίντεο από το iPhone σε υπολογιστή ; Εκτός από τις παραπάνω μεθόδους, υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone στον υπολογιστή. Παρακάτω, έχουμε συζητήσει τις δύο μεθόδους που χρησιμοποιούνται περισσότερο από χρήστες iPhone.

1. Μέθοδος 1: Εξερεύνηση αρχείων

Αν αναρωτιέστε πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone σε υπολογιστή Windows 10 , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της εξερεύνησης αρχείων. Για αυτό, πρέπει απλώς να ανοίξετε την εφαρμογή Εξερεύνηση αρχείων, να εντοπίσετε το φάκελο του iPhone και να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε να μεταφέρετε. Αντιγράψτε τα αρχεία και επικολλήστε τα στον υπολογιστή

2. Μέθοδος2:iCareFone (Συστήνεται)

Εάν δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία βίντεο από το iPhone σε υπολογιστή , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων για να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPhone και γι’ αυτό, το Tenorshare iCareFone θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε απρόσκοπτα δεδομένα από τη συσκευή iPhone στον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPhone χωρίς iTunes .

Συχνές ερωτήσεις

3. Πώς μπορώ να μετακινήσω αρχεία από υπολογιστή σε iPhone χωρίς το Διαδίκτυο;

Μπορείτε να συνδέσετε το iPhone σας στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τη μέθοδο USB και στη συνέχεια να μεταφέρετε εύκολα όλα τα δεδομένα σας από τον υπολογιστή στο iPhone. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Find My iPhone είναι απενεργοποιημένη.

4. Πώς να μετακινήσετε φωτογραφίες από το iPad στον υπολογιστή;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPad σας στον υπολογιστή σας. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση AirDrop στο iPad, τη μέθοδο iCloud και η τελευταία είναι η μεταφορά αρχείων μέσω του καλωδίου USB. Μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε ποιες μέθοδοι λειτουργούν για εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες μεθόδους εάν δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία από το iPhone σε υπολογιστή .

5. Πώς να μεταφέρω τα μεγάλα έγγραφά μου από τον υπολογιστή μου στο iPhone μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Tenorshare iCareFone , η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε όσα έγγραφα θέλετε μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή και συμβατή με όλες τις συσκευές iOS. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους iTunes και iCloud για να μεταφέρετε τα έγγραφά σας.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα