29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να κάνετε FaceTime στο Android

1 min read
facetime android transformed1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

  • Οι χρήστες Android μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήσεις FaceTime που πραγματοποιούνται από χρήστες iPhone, iPad ή Mac, αλλά δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι κλήσεις.
  • Για να συμμετάσχουν σε μια κλήση FaceTime στο Android, οι χρήστες πρέπει να ανοίξουν ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης (όπως το Google Chrome) και να εισαγάγουν τον σύνδεσμο που μοιράζεται ο χρήστης iPhone, iPad ή macOS.

Μετά από χρόνια αιτημάτων, η Apple επιτέλους έδωσε τη δυνατότητα σε άτομα με τηλέφωνα Android να χρησιμοποιούν το FaceTime… κάπως. Όχι μη βιάζεστε, δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή για να κατεβάσετε στο Android από το Google Play Store, αλλά η λειτουργία βιντεοκλήσεων είναι εκεί. Θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση FaceTime από τη συσκευή σας Android. Μπορείτε, ωστόσο, να συμμετάσχετε σε μια κλήση FaceTime εάν προσκληθείτε από κάποιον με iPhone, iPad ή Mac. Δεν είναι το όνειρο “FaceTime για Android”, αλλά είναι ότι καλύτερο έχουμε.

Πώς να κάνετε FaceTime στο Android

Για να χρησιμοποιήσετε το FaceTime σε Android, θα χρειαστείτε ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης (όπως το Google Chrome ) και έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας με συσκευή iPhone, iPad ή macOS. Ο χρήστης iPhone ή iPad ( iOS 15 , iPadOS 15 ή νεότερη έκδοση) μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή FaceTime και να επιλέξει “Δημιουργία συνδέσμου”.

2021 07 01 12 55 261 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στη συνέχεια, μπορούν να μοιραστούν τον σύνδεσμο μαζί σας όπως θέλουν.

2021 07 01 12 56 571 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σε Mac, εφόσον εκτελούν macOS 12 Monterey ή νεότερο, μπορούν να βρουν το κουμπί “Δημιουργία συνδέσμου” στο επάνω μέρος της εφαρμογής FaceTime.

click the create link button in facetime on mac1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στη συνέχεια, μπορούν να μοιραστούν τον σύνδεσμο FaceTime μαζί σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

choose how you would like to share the facetime link on your mac1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εδώ μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι οι συσκευές Android. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο προς το “facetime.apple.com” που θα μοιάζει κάπως έτσι:

2021 07 01 13 00 381 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ανοίξτε τον σύνδεσμο στο Google Chrome ή στο Microsoft Edge στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android. Από τον Ιανουάριο του 2024, αυτά είναι τα μόνα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης Android. Εισαγάγετε το όνομά σας στο πλαίσιο και πατήστε “Συνέχεια”.

2021 07 01 13 02 381 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Join” από την αιωρούμενη γραμμή εργαλείων στην κορυφή.

2021 07 01 13 03 561 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το άτομο με iPhone, iPad ή Mac που σας έστειλε τον σύνδεσμο θα πρέπει να αποδεχτεί το αίτημά σας για συμμετοχή.

Μόλις εισέλθετε, θα έχετε τα τυπικά χειριστήρια της βιντεοδιάσκεψης στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτά περιλαμβάνουν τη δημιουργία του βίντεο σε πλήρη οθόνη, τη σίγαση του μικροφώνου σας, την εμφάνιση ή την απόκρυψη του βίντεό σας, το γύρισμα της κάμερας και πολλά άλλα.

2021 07 01 13 06 361 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τώρα βρίσκεστε σε μια βασική έκδοση μιας κλήσης FaceTime στη συσκευή σας Android! Όταν τελειώσετε, απλώς πατήστε την οθόνη για να εμφανιστεί ξανά η γραμμή εργαλείων και επιλέξτε “Αποχώρηση”.

2021 07 01 13 20 291 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παρόλο που εκτελείται εξ ολοκλήρου μέσω του προγράμματος περιήγησης, η ποιότητα είναι πραγματικά καλή.

Λοιπόν τι λέτε; Έστω κι έτσι μπορείτε να συμμετέχετε σε κλήσεις Facetime στο Android,

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα