Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung παρουσιάζει τον SSD 990 EVO με ταχύτητες ανάγνωσης 5000 MB/s

1 min read
samsung ssd 990 evo jfus1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung μόλις παρουσίασε έναν νέο SSD για τη δημοφιλή γκάμα μονάδων δίσκου στερεάς κατάστασης. Ο νέος Samsung 990 EVO SSD έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις καθημερινές εργασίες υπολογιστών, όπως το παιχνίδι, την εργασία και την επεξεργασία φωτογραφιών/βίντεο. Είναι ένας νέος SSD NVMe συμβατός με διασυνδέσεις PCIe 5.0 και PCIe 4.0, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα συστημάτων. 

Η Samsung αποκαλύπτει το νέο ισχυρό SSD 990 EVO

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ο νέος Samsung 990 EVO SSD φέρνει βελτίωση απόδοσης 43%. Διαθέτει διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης έως 5.000 MB/s και ταχύτητες εγγραφής έως 4.200 MB/s, μαζί με βελτιωμένες ταχύτητες τυχαίας ανάγνωσης και εγγραφής, ο SSD προσφέρει αποτελεσματική απόδοση.

Ο νέος SSD διαθέτει μια τεχνολογία που ονομάζεται Host Memory Buffer (HMB). Με αυτήν τη δυνατότητα, ο SSD συνδέεται απευθείας με τη μνήμη DRAM του κεντρικού επεξεργαστή. Βελτιστοποιεί την απόδοση ακόμα και χωρίς DRAM. Ο 990 EVO υπόσχεται ταχύτερη φόρτωση παιχνιδιών και ταχύτερη πρόσβαση σε μεγάλα αρχεία κατά την αναβάθμιση από ένα προηγούμενο mainstream SSD.

Το νέο μοντέλο είναι επίσης πιο αποδοτικό στην κατανάλωση ενέργειας με 70% αύξηση στις αναβαθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Ο SSD 990 EVO επεκτείνει τη χρήση υπολογιστών και φορητών υπολογιστών. Υποστηρίζει τη λειτουργία Σύγχρονης Αναμονής που εξασφαλίζει γρήγορη επαναφορά της συσκευής από την κατάσταση αδράνειας, ακόμη και σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

imagem 2024 01 26 002452220 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Samsung 990 EVO διαθέτει επίσης ψύκτρες για εύκολη απαγωγή της θερμότητας ενώ προσφέρει υποστήριξη για το λογισμικό Samsung Magician για να μπορείτε να κάνετε διάφορες εργασίες όπως αναβαθμίσεις λογισμικού, μετεγκατάσταση δεδομένων, ασφάλεια και παρακολούθηση της υγείας του δίσκου με ευκολία. Σημειώστε επίσης ότι έρχεται στην αγορά με πενταετή Περιορισμένη Εγγύηση.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα