16 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πως να επαναφέρετε το Xiaomi κινητό σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ακόμη κι αν είναι κλειδωμένο!

1 min read
come resettare | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το smartphone σας έχει γίνει ξαφνικά πολύ αργό και επομένως προσπαθείτε να το καταλάβετε πώς να επαναφέρετε το Xiaomi? Σε αυτόν τον οδηγό, σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε εάν υπάρχουν προβλήματα αυτού του τύπου, όπως διακοπή λειτουργίας εφαρμογών, προβλήματα συνδεσιμότητας κ.λπ.

Πώς να επαναφέρετε το Xiaomi

Αποφασίσατε να πουλήσετε το κινητό σας, αλλά για να το κάνετε, πρέπει να το επιστρέψετε στην εργοστασιακή κατάσταση που ήταν όταν το αγοράσατε. Πριν κάνετε λοιπόν hard reset, είναι καλή ιδέα να προχωρήσετε σε ένα αντίγραφο ασφαλείας, το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε Xiaomi Cloud .

come resettare xiaomi bloccato | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Xiaomi Cloud σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας στο cloud των ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας, αλλά και δεδομένων, φωτογραφιών και οτιδήποτε άλλο. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό Mi. Εάν δεν το έχετε, μπορείτε να το δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το i.mi.com. Ωστόσο, μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό Mi, πρέπει:

  • Eπιλέξτε Xiaomi Cloud.
  • Κάντε κλικ στο Συγχρονισμός.
  • Ενεργοποιήστε κάθε στοιχείο έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των πάντων.
  • Ενεργοποιήστε την Εύρεση συσκευής, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την τοποθεσία του smartphone σας από απόσταση και να συγχρονίζετε σε πραγματικό χρόνο.
  • Επιστροφή στη σελίδα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά.
  • Κάντε κλικ στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μου.
  • Ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή Ενεργοποίηση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Σε αυτό το σημείο, μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να επαναφέρετε το Xiaomi στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου, επιλέξτε Πληροφορίες συστήματος ή Πρόσθετες ρυθμίσεις, μεταβείτε στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο Διαγραφή όλων των δεδομένων στο κάτω μέρος (Επαναφορά τηλεφώνου), εισαγάγετε τον κωδικό ξεκλειδώματος και κάντε κλικ στην Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Εάν θέλετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση της συσκευής μου, σε περίπτωση που χρειαστεί να την πουλήσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και μετά κάντε κλικ στο OK. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς. Στο τέλος της διαδικασίας το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει.

Πώς να επαναφέρετε το Xiaomi κλειδωμένο

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο smartphone σας, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να επαναφέρετε το xiaomi εάν είναι κλειδωμένο. Εάν το smartphone δεν ανταποκρίνεται σε εντολές ή επιστρέφει τη μαύρη οθόνη, πρέπει να επαναφέρετε τα εργοστασιακά δεδομένα από την ανάκτηση. Επίσης σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να κάνετε backup.

Απενεργοποιήστε τη συσκευή κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας για περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Μόλις γίνει αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου ταυτόχρονα. Θα πρέπει επομένως να εμφανιστεί το λογότυπο της Xiaomi /Poco/Mi και λάβετε μια δόνηση. Σε αυτό το σημείο, αφήστε το κουμπί λειτουργίας και κρατήστε πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε την οθόνη ανάκτησης. Περιηγηθείτε στις επιλογές χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης και κάντε επιλογές με το κουμπί λειτουργίας. Εντοπίστε την επιλογή Wipe που δίνεται παρακάτω και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να κάνετε την επιλογή σας. Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Google, πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε Wipe all data και, στη συνέχεια, επιλέξτε Confirm.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας στην οθόνη. Επιλέξτε Επιστροφή στο μενού αλληλογραφίας για να επιστρέψετε στο κύριο μενού Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση της συσκευής.

Αυτό ήταν! Το smartphone έχει επιστρέψει στις εργοστασιακές τιμές και μπορείτε να το διαμορφώσετε εκ νέου ή να το πουλήσετε σε κάποιον.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα