27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ! της Nvidia GeForce Now στο cloud gaming!

1 min read
nvidia geforce now logo 31 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Nvidia GeForce Now επεκτείνει για άλλη μια φορά την προσφορά cloud gaming, αυτή τη φορά με νέες προσθήκες που περιλαμβάνουν ένα Day Pass καθώς και το “Cloud G-Sync”.

Το νέο Day Pass για το GeForce Now θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν 24ωρη πρόσβαση στις βαθμίδες Priority ή Ultimate της υπηρεσίας cloud gaming. Το GeForce Now προσφέρει ήδη δωρεάν πρόσβαση για περιορισμένα χρονικά περιθώρια (και συνήθως με μεγάλο χρόνο αναμονής), αλλά αυτό το νέο Day Pass ξεκλειδώνει όλα τα οφέλη των υψηλότερων επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων μεγαλύτερων περιόδων παιχνιδιού, καλύτερης ποιότητας και μικρότερων χρόνων αναμονής.

Το Nvidia GeForce Now Day Pass θα κοστίζει 3,99 δολάρια για πρόσβαση με προτεραιότητα και 7,99 δολάρια για πρόσβαση με απόλυτη πρόσβαση.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι τιμές εδώ κυμαίνονται μόλις στο μισό της τιμής ενός μήνα πρόσβασης. Το Priority κοστίζει 9,99 δολάρια/μήνα, ενώ το Ultimate κοστίζει 19,99 δολάρια/μήνα. Τούτου λεχθέντος, η μηνιαία πρόσβαση είναι προς το παρόν “sold out” στην ιστοσελίδα της Nvidia, αφήνοντας διαθέσιμη μόνο την πρόσβαση 6 μηνών. Τα Day Passes θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο.

day pass nvidia gfn 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπλέον, η Nvidia προσθέτει επίσης υποστήριξη για το “Cloud G-Sync”.

Το G-Sync είναι μια τεχνολογία που λειτουργεί μεταξύ συμβατών οθονών και GPU της Nvidia για την καλύτερη υποστήριξη υψηλότερων ρυθμών καρέ και η Nvidia προσφέρει τώρα υποστήριξη στο GeForce Now. Αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε ακριβώς θα φτάσει, η Nvidia εξηγεί ότι η προσθήκη θα ελαχιστοποιήσει το τραύλισμα και την καθυστέρηση και θα υποστηρίξει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης.

Σύντομα, η τεχνολογία cloud G-SYNC θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη, ελαχιστοποιώντας το τραύλισμα και την καθυστέρηση, με υποστήριξη για οθόνες με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και πλήρως βελτιστοποιημένη για Οθόνες συμβατές με G-SYNC. Με ενεργοποιημένο το Cloud G-SYNC, το GeForce NOW θα μεταβάλλει τους ρυθμούς ανανέωσης της οθόνης ώστε να ταιριάζει με το ρυθμό ροής, για την ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού που είναι διαθέσιμη από το cloud.

Και, τέλος, το GeForce Now θα προσθέσει επίσης υποστήριξη για streaming 1440p στο Android, μεταξύ άλλων μέσω docks USB-C και εξωτερικών οθονών. Επίσης, έρχεται βελτιωμένη υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα