27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google ενισχύει την αναζήτηση εικόνων και PDF με τεχνητή νοημοσύνη

1 min read
Files By Google 720x4051 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η εφαρμογή Files by Google διαθέτει τώρα μια λειτουργία Smart Search που σας επιτρέπει να αναζητήσετε κείμενο και αντικείμενα σε εικόνες και έγγραφα PDF στην Android συσκευή σας.

Για να χρησιμοποιήσετε την Έξυπνη αναζήτηση, ανοίξτε την εφαρμογή Files by Google και πατήστε στη γραμμή αναζήτησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισάγετε λέξεις-κλειδιά ή αντικείμενα που σχετίζονται με το αρχείο που αναζητάτε. Στη συνέχεια, η Έξυπνη αναζήτηση θα σαρώσει τη συσκευή σας και θα επιστρέψει αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν με τα κριτήριά σας.

Η Έξυπνη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες, αλλά αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές τις επόμενες εβδομάδες. Για να ελέγξετε αν η Έξυπνη αναζήτηση είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας, ανοίξτε την εφαρμογή Files by Google και πατήστε στη γραμμή αναζήτησης. Αν δείτε ένα μήνυμα που λέει “Η Έξυπνη αναζήτηση είναι εδώ”, τότε έχετε πρόσβαση στη λειτουργία. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την Έξυπνη αναζήτηση, εάν ανησυχείτε για τις επιπτώσεις στο απόρρητο της σάρωσης των αρχείων σας.

Η Έξυπνη αναζήτηση είναι μια ισχυρή νέα λειτουργία που μπορεί να διευκολύνει πολύ την εύρεση των αρχείων που χρειάζεστε στη συσκευή Android. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε.

  • Η Έξυπνη αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αρχεία που δεν θα μπορούσατε να βρείτε χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή αναζήτηση αρχείων.
  • Η έξυπνη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες, αλλά θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές τις επόμενες εβδομάδες.
  • Η Έξυπνη αναζήτηση είναι μια λειτουργία φιλική προς το απόρρητο, η οποία δεν μοιράζεται τα δεδομένα σας με τη Google.
  • Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Έξυπνη αναζήτηση, αν ανησυχείτε για τις επιπτώσεις στο απόρρητο της σάρωσης των αρχείων σας.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα