27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung και Google ανακοινώνουν τη συνεργασίας τους με την Qualcomm για το νέο τσιπ ακουστικών μικτής πραγματικότητας Snapdragon XR2+ Gen 2

1 min read
Snapdragon XR2 Gen 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Qualcomm ανακοίνωσε ότι η Samsung Electronics και η Google της Alphabet σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το νέο υπολογιστικό τσιπ της Snapdragon XR2+ Gen 2 για να τροφοδοτήσουν τα ακουστικά μικτής και εικονικής πραγματικότητας. Το τσιπ, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται δεδομένα από δώδεκα κάμερες στο εσωτερικό των ακουστικών, αναμένεται να προσφέρει σημαντική ώθηση στις επιδόσεις και τις δυνατότητες αυτών των συσκευών.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην αναπτυσσόμενη αγορά της μικτής πραγματικότητας, καθώς φέρνει σε επαφή δύο από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο με τεχνογνωσία τόσο στο υλικό όσο και στο λογισμικό. Το τσιπ Snapdragon XR2+ Gen 2 αναμένεται να τροφοδοτήσει μια νέα γενιά ακουστικών μικτής πραγματικότητας που θα προσφέρουν βελτιωμένη εμβύθιση, ρεαλισμό και διαδραστικότητα.

Snapdragon XR2 Gen 2 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η κυκλοφορία του ακουστικού Vision Pro της Apple αναμένεται να επιταχύνει περαιτέρω την ανάπτυξη της αγοράς μικτής πραγματικότητας. Αυτό το headset υψηλών προδιαγραφών αναμένεται να προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία από τους προκατόχους του και είναι πιθανό να θέσει τον πήχη για άλλες συσκευές μικτής πραγματικότητας.

Με τη Samsung και τη Google να ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Qualcomm, η αγορά της μικτής πραγματικότητας είναι έτοιμη για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Αυτές οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί να αναπτύξουν καινοτόμες και πρωτοποριακές εμπειρίες μικτής πραγματικότητας και η συνεργασία τους θα διευρύνει αναμφίβολα τα όρια του εφικτού.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα