26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιοδήποτε smartphone Huawei με το Googlefier

1 min read
huawei p30 800x4041 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Eγκατάσταση play store σε huawei

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια, η Huawei κατάφερε να κλονίσει τη φήμη της για τη δημιουργία φθηνών/ανταγωνιστικών τηλεφώνων Android και να δημιουργήσει εξαιρετικά ισχυρά smartphones-ναυαρχίδες που ταρακούνησαν τόσο την Apple όσο και τη Samsung.

Στην πραγματικότητα, η Huawei κατάφερε ακόμη και να ανατρέψει και τις δύο εταιρείες και να κατακτήσει την πρώτη θέση ως η εταιρεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κινητών τηλεφώνων στον κόσμο.

Δυστυχώς, ο δρόμος της Huawei δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, λόγω του εμπορικού αποκλεισμού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και τη Google, πράγμα που σημαίνει ότι η Huawei δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Google στα smartphones της.

Ως αποτέλεσμα, τα smartphones της Huawei από το Mate 30 και μετά αποστέλλονται χωρίς εγκατεστημένες υπηρεσίες Google Play. Ευτυχώς όμως, υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε και αν έχετε ένα τηλέφωνο Huawei ή σκοπεύετε να αγοράσετε ένα, κάντε το γιατί τώρα με το Googlefier μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές τα Google Play Services στο Huawei smartphone σας.

Εγκατάσταση των υπηρεσιών Google Play στο τηλέφωνο Huawei χρησιμοποιώντας το Googlefier

Προηγουμένως, ήταν δυνατή η εγκατάσταση των εφαρμογών και των υπηρεσιών της Google στο smartphone Huawei, αλλά η διαδικασία μπορούσε να πάρει αρκετό χρόνο και να σας φαίνονταν λίγο τρομακτική όμως τώρα χάρη στη δουλειά του μέλους του φόρουμ XDA Developers bender_007, μπορείτε να κατεβάσετε ένα APK, μια εφαρμογή που ονομάζεται Googlefier μέσω του οποίου μπορείτε να εγκαταστήσετε το Play Store σε Huweri.

Πριν ξεκινήσετε, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κυρίως επειδή ενδέχεται να υπάρχουν υπάρχουσες εφαρμογές ή ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν τη διαδικασία και να μειώσουν τις πιθανότητές σας εγκαταστήσετε το APK και να το εκτελέσετε.

Μπορείτε φυσικά να το δοκιμάσετε με το τηλέφωνό σας όπως είναι τώρα, αλλά αν δεν δουλέψει, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι όλα τα σημαντικά αρχεία σας είναι αποθηκευμένα αλλού σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Τώρα που τελειώσαμε με αυτά, ας ξεκινήσουμε.

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Googlefier
  2. Εκκίνηση του Googlefier
  3. Χορηγήστε στην εφαρμογή τις άδειες που απαιτεί
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη
  5. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα εφεδρική εφαρμογή και θα επαναφέρει το LZPlay
  6. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google όταν σας ζητηθεί
  7. Αυτό ήταν!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Googlefier δεν λειτουργεί σε smartphones Huawei με EMUI 11 ή νεότερο, οπότε αν έχετε μια συσκευή που έχει EMUI 11, τότε ίσως θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο υποβάθμισης σε EMUI 10 ή παλαιότερο για να λειτουργήσει. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είστε σχεδόν πανέτοιμοι.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα