27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple αποσύρει το iOS 17.3 beta 2 επειδή μπλόκαρει τα iPhone

1 min read
Apple withdraws iOS 173 beta 3 due to a serious1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ώρες τη δεύτερη beta του iOS 17.3, μια beta έκδοση που περιμέναμε για πολλές εβδομάδες από την πρώτη που κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η ενημερωμένη έκδοση περιέχει ένα σοβαρό πρόβλημα που κάνει ορισμένα iPhone να κολλάνε στο λογότυπο της Apple κατά την εκκίνηση.

Η Apple έλαβε την απόφαση να αφαιρέσει την ενημέρωση μέχρι να βρεθεί το σφάλμα. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, δεδομένου ότι αυτό το σφάλμα δεν επηρεάζει όλους, φαίνεται ότι επηρεάζονται μόνο τα iPhone που είχαν ενεργοποιημένη τη λειτουργία Touch Back η οποία σας επιτρέπει να έχετε ένα είδος κουμπιού επιστροφής με διπλό ή τριπλό πάτημα του iPhone.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχετε ενημερώσει στη δεύτερη beta του iOS 17.3 ήδη δεν θα μπορείτε να το κάνετε μέχρι η Apple να βρει το σφάλμα και να κυκλοφορήσει ξανά μια ενημέρωση.

Τι πρέπει να κάνετε εάν επηρεάζεστε από το σφάλμα

Εάν το iPhone σας παραμένει στο μπλοκάρισμα κατά την επανεκκίνηση, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, το πιθανότερο είναι ότι θα αναγκαστούμε να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του iPhone μας. Αυτή φαίνεται να είναι η λύση σε αυτή την περίπτωση. Αυτά θα είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Κατεβάστε το iOS 17.3 beta 1 IPSW, μπορείτε να το κάνετε από το ipswbeta.dev επιλέγοντας το μοντέλο του iPhone σας.
  2. Ανοίξτε το Finder στον Mac σας ή το iTunes σε έναν υπολογιστή με Windows.
  3. Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή με το καλώδιο.
  4. Αν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής ή να εμπιστευτείτε αυτόν τον υπολογιστή, ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη.
  5. Επιλέξτε τη συσκευή σας στην πλαϊνή γραμμή του Finder ή στο παράθυρο του iTunes.
  6. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option ή το πλήκτρο Alt αν χρησιμοποιείτε τα Windows και κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση.
  7. Επιλέξτε το αρχείο IPSW beta που κατεβάσατε.
  8. Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης beta, το iPhone θα κάνει επανεκκίνηση.
  9. Θα μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά και να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας σας.

Αυτά είναι τα μόνα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε προς στιγμήν και πιθανόν να χάσετε κάποιες πληροφορίες, αλλά Αυτό έχει να κάνει με την εγκατάσταση beta λογισμικού, το οποίο μπορεί να περιέχει σοβαρά σφάλματα όπως αυτό.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα