27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Android Auto προσθέτει τη δυνατότητα συγχρονισμού ταπετσαρίας του τηλεφώνου στην οθόνη του αυτοκινήτου

1 min read
android auto phone wallpaper match 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google έχει εισάγει μια νέα δυνατότητα για το Android Auto που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν ομαλά την ταπετσαρία του τηλεφώνου τους στην οθόνη ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου τους. Αυτή η ενσωμάτωση προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη και οπτικά ελκυστική εμπειρία κατά την οδήγηση.

Αντικατοπτρισμός εύκολα της αισθητικής του τηλεφώνου σας

Η εναλλαγή “Χρήση ταπετσαρίας του τηλεφώνου στην Android Auto”, ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αντικατοπτρίζει αυτόματα την τρέχουσα ταπετσαρία του τηλεφώνου σας στην οθόνη του αυτοκινήτου πίσω από το συρτάρι εφαρμογών. Αυτή η δυνατότητα είναι επί του παρόντος διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση beta της Android Auto 11.0, αλλά εντοπίστηκε αρχικά σε εξέλιξη στα τέλη Οκτωβρίου 2023.

Περιορισμένη σε στατικές εικόνες για τώρα

Ενώ αυτή η δυνατότητα αναμφίβολα ενισχύει την οπτική ομορφιά του Android Auto, έχει ορισμένους περιορισμούς. Επί του παρόντος, μόνο οι στατικές εικόνες μπορούν να αντικατοπτρίζονται, εξαιρώντας τις ζωντανές ταπετσαρίες και τις εξειδικευμένες ταπετσαρίες. Αυτός ο περιορισμός ισχύει για τις ταπετσαρίες τεχνητής νοημοσύνης σε συσκευές Google Pixel 8, οι οποίες δεν θα εμφανίζονται στην Android Auto.

Ένας ακρογωνιαίος λίθος για μελλοντικές βελτιώσεις

Παρά αυτούς τους περιορισμούς, η δυνατότητα συγχρονισμού των ταπετσαριών του τηλεφώνου σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην προσαρμογή της εμπειρίας του Android Auto. Είναι πιθανό η Google να επεκτείνει τη δυνατότητα για να συμπεριλάβει ζωντανές ταπετσαρίες και εξειδικευμένες ταπετσαρίες σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Σύγκριση με το CarPlay

Ενώ η νέα δυνατότητα συγχρονισμού ταπετσαρίας του Android Auto προσφέρει έναν βολικό τρόπο για να ταιριάξετε με την αισθητική του τηλεφώνου σας, το Apple CarPlay δεν διαθέτει αυτήν τη λειτουργικότητα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, το CarPlay παρέχει μια επιλογή δικών του ταπετσαριών, ενώ το Android Auto έχει αφαιρέσει τη βιβλιοθήκη ταπετσαριών της και την αντικατέστησε με την επιλογή συγχρονισμού.

Συνολικά, η νέα δυνατότητα συγχρονισμού ταπετσαρίας του Android Auto προσφέρει μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν ένα συνεπές οπτικό θέμα μεταξύ των συσκευών τους κατά την οδήγηση. Αν και δεν καλύπτει όλους τους τύπους ταπετσαριών ακόμα, είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της προσαρμογής στο Android Auto.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα