28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple αναζητά συμφωνίες με εκδότες ειδήσεων για την ανάπτυξη της AI

1 min read
apple ai | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με σημαντικούς ειδησεογραφικούς και εκδοτικούς οργανισμούς, ζητώντας άδεια να χρησιμοποιήσει το υλικό τους στην ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης, όπως ανέφεραν την Παρασκευή οι New York Times.

Οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί με τους οποίους επικοινώνησε η Apple είναι ο Condé Nast, εκδότης της Vogue και του New Yorker. NBC News; και η IAC, στην οποία ανήκουν οι People, Daily Beast και Better Homes and Gardens, ανέφεραν οι New York Times.

Όλες οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν μπει επιθετικά στο παιχνίδι της τεχνητής νοημοσύνης και κυρίως της Generative AI, ενώ από την άλλη, η Apple την χρησιμοποιεί κυρίως για να βελτιώσει τις βασικές λειτουργίες στα νέα της gadget.

Η Apple παρουσίασε επίσης τους νέους της υπολογιστές MacBook Pro και iMac και τρία νέα τσιπ για την τροφοδοσία τους τον Οκτώβριο, τονίζοντας ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ερευνητές τεχνητής νοημοσύνης, των οποίων τα chatbot και άλλες δημιουργίες συχνά περιορίζονται από το πόσα δεδομένα μπορούν να διατηρηθούν στη μνήμη του υπολογιστή.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα