16 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δωρεάν data Cosmote

1 min read
cosmote banner1 e1705341118171 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δωρεάν data από την Cosmote? Κι όμως ναι, καλά διαβάστε, δείτε παρακάτω τι ισχύει.

Ειδικά φέτος, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα, να χαρίσουν τα δώρα επικοινωνίας στα αγαπημένα τους πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα για την πρώτη εβδομάδα (έως 4/12) η COSMOTE προσφέρει:

  • 15GB εντελώς δωρεάν data Cosmote για όλους τους συνδρομητές κινητής -οικιακούς & εταιρικούς
  • 20% έκπτωση σε μία παραγγελία μέσω του BΟΧΜοναδικά δώρα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα, επιφυλάσσει και φέτος τα Χριστούγεννα η COSMOTE στους συνδρομητές της.

όπως επίσης δώρα από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, όπως την κινητή τηλεφωνία, τη σταθερή, την COSMOTE TV και το ΒΟΧ. Ειδικά για τα δώρα επικοινωνίας, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν είτε να τα απολαύσουν οι ίδιοι, είτε για να τα προσφέρουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται για τις εβδομαδιαίες προσφορές και να τις ενεργοποιούν, εύκολα και γρήγορα, στο My COSMOTE app και το WHAT’S UP app.

Για την COSMOTE η εορταστική περίοδος ξεκίνησε ήδη, προσφέροντας για την πρώτη αυτή εβδομάδα σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE δωρεάν data Cosmote 15GB, για επτά ημέρες από την στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου.

Επιπλέον, απολαμβάνουν 20% έκπτωση σε μία παραγγελία φαγητού ή καφέ μέσω του BOX.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 4 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, κάθε βδομάδα, μέσω του WHAT’S UP Experiences, όλοι οι συνδρομητές του WHAT’S UP έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι συνδρομητές COSMOTE θα ενημερώνονται κάθε εβδομάδα για τα νέα δώρα που μπορούν να απολαύσουν ή να μοιραστούν με τους αγαπημένους τους μέσω του My COSMOTE app και του WHAT’S UP app.

Δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα