Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα PowerToys 0.76.0 είναι εδώ με πολλά νέα πρόσθετα και καλούδια!

1 min read
surface laptop go 3 windows logo techlog | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα PowerToys v0.76.0, που αναπτύχθηκαν και υποστηρίζονται από τη Microsoft, είναι κάποια εξτρά πρόσθετα που κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη μέσα στα Windows. Η σημερινή λοιπόν ενημέρωση περιλαμβάνει νέα πρόσθετα για την εξερεύνηση αρχείων, βελτιώσεις στο UI και μικρές αλλά ευπρόσδεκτες ενημερώσεις σε διάφορα εργαλεία, ενώ σας επιτρέπει επίσης να αναπροσαρμόσετε τα πλήκτρα του πληκτρολογίου και να προσθέσετε έναν εκκινητή για τα αγαπημένα σας εργαλεία.

Εάν θεωρείτε ότι τα προεπιλεγμένα εργαλεία των Windows είναι ελλιπή, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε τα PowerToys. Το PowerToys είναι ένα πακέτο εργαλείων που αναπτύχθηκε και υποστηρίζεται από τη Microsoft και προσθέτει έναν τόνο χαρακτηριστικών, αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στο λειτουργικό σας σύστημα των Windows.

Η τελευταία λοιπόν έκδοση των PowerToys είναι η v0.76.0 και περιέχει ένα σωρό χαρακτηριστικά, διορθώσεις και οπτικές αναβαθμίσεις. Για να δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει:

Τι περιλαμβάνει η έκδοση PowerToys v0.76.0;

Στο επίσημο PowerToys GitHub, μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή τη νέα ενημέρωση. Υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία που προστίθενται, οπότε αν είστε λάτρης του PowerToys, ίσως αξίζει τον κόπο να διαβάσετε ολόκληρο το changelog και να δείτε τι ενημερώθηκε και τι προστέθηκε.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι ότι το PowerToys τρέχει πλέον με .NET 8. Αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι το .NET 8 κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες. Με αυτή την αναβάθμιση, το PowerToys θα πρέπει να είναι πιο ομαλό και πιο γρήγορο από ποτέ.

Η Εξερεύνηση αρχείων έλαβε δύο νέες προσθήκες για να τις δοκιμάσετε: το QOI Preview Handler και το Thumbnail Provider Υπάρχουν επίσης αρκετές περιπτώσεις όπου το UI έλαβε επίσης μια ανανέωση για να φέρει το PowerToys σε επαφή με την εμφάνιση και την αίσθηση των Windows 11:

- Modernized the Keyboard Manager Editor UI. Thanks @dillydylann!- Modernized the PowerToys Run, Quick Accent and Text Extractor UIs. Thanks @niels9001!

Εκτός από τις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες και αλλαγές σε αυτή την ενημέρωση, πολλά εργαλεία έλαβαν επίσης μικρές αλλά ευπρόσδεκτες ενημερώσεις. Για παράδειγμα το Keyboard Manager σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε ακολουθίες κειμένου σε πλήκτρα και συντομεύσεις, μέχρι τον καθορισμό ενοχλητικών ζητημάτων που επηρέαζαν το FancyZones και τα πρόσθετα File Explorer.

Αν είναι η πρώτη φορά που ακούτε για τα PowerToys, σιίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με αυτό- για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναπροσαρμόσετε τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας ή να προσθέσετε έναν εκκινητή για τα αγαπημένα σας εργαλεία.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα