27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η realme ξεπέρασε τις 200 εκατομμύρια αποστολές smartphone παγκοσμίως!

1 min read
16 9 realme n96b.19201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων πωληθέντων smartphone το 2021, η realme συνέχισε να αναπτύσσεται, φτάνοντας τώρα να είναι το 5ο ταχύτερο brand που ξεπέρασε τις 200 εκατ. αποστολές smartphone. Άλλωστε σε ότι αφορά την ελληνική αγορά δεν είναι τυχαίο ότι η realme είναι στο top 4 των brands που επιλέγουν οι καταναλωτές στην Ελλάδα, καθώς και το ταχύτερο αναπτυσσόμενο brand smartphone (Canalys Data Q3 2023).

brief no98 fastest growing bal realme du6v.9601 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η realme εντάσσεται επίσημα στο ελίτ ‘200M Club’

Η realme εισήλθε στην παγκόσμια αγορά το 2018, σε μια άκρως ανταγωνιστική περίοδο, λόγω των 700 brands smartphone που είχαν ήδη κυρίαρχες θέσεις στην αγορά, όμως κατάφερε να είναι μια εναλλακτική πρόταση στους χρήστες και να εδραιωθεί. Η realme με βασική δέσμευση να παρέχει κορυφαίες εμπειρίες στους χρήστες σε όλο τον κόσμο, κατάφερε να βρίσκεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκόσμιων brands για πέντε συνεχόμενα έτη.

Με γνώμονα την καινοτομία και ακούγοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, η realme δημιουργεί συνεχώς θρύλους πωλήσεων. Χρειάστηκαν μόλις 37 μήνες για να προσελκύσει 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, κερδίζοντας ευρεία αναγνώριση και μπαίνοντας σε ρυθμούς ανάπτυξης. Το 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της Canalys, η realme στην Ευρώπη κατατάχθηκε, ως το τέταρτο brand smartphone με ανάπτυξη 8% – ενώ είναι η μόνη εταιρεία που κατέγραψε ανάπτυξη εκείνη τη χρονιά. Αντίστοιχα το 2023 σύμφωνα με το Counterpoint Research Market Monitor, η realme είναι τέταρτο brand smartphone στη λίστα για την αγορά της Ευρώπης.

Παράλληλα η realme ακολούθησε τη στρατηγική “Simply Better”, η οποία βασίζεται στο να διασφαλιστεί ότι κάθε νέο προϊόν της διαθέτει τεχνολογία αιχμής, πρωτοποριακό σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες. Ταυτόχρονα η realme συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη (R&D), ιδρύοντας το Realme Global Institute of Leap-forward Technology, με σκοπό να εστιάσει σε πρωτοποριακές τεχνολογίες για τους τέσσερις βασικούς τομείς: οθόνη, φωτογραφία, παιχνίδια και φόρτιση.

brief no99 top4 q3 bal 1 1realme sg9r.9601 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H realme αναπτύσσεται παγκοσμίως και παρέχει στους νέους καταναλωτές, τα καλύτερα προϊόντα

Από την ίδρυσή της, η realme έχει στόχο να προσφέρει στους χρήστες, προϊόντα με υψηλές επιδόσεις και μοντέρνο σχεδιασμό. Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών, η realme έχει κατανοήσει σε βάθος και έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της, βελτιώνοντας συνεχώς το brand και τα προϊόντα της. Το 2024, η realme σχεδιάζει να αυξήσει κατά 400% το ερευνητικό της προσωπικό και κατά 470% τις επενδύσεις που αφορούν σε έρευνα και ανάπτυξη (R&D). Αντίστοιχα τον καινούργιο έτος θα συνεργαστεί με περισσότερους από 33 κορυφαίους διεθνείς τεχνολογικούς εταίρους, για την ανάπτυξη τεχνολογία αιχμής.

Όπως εξέφρασε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της realme, Sky Li, κατά την 5 επέτειο της realme, «Η εποχή της ανάπτυξης σε στυλ “ασανσέρ” στη βιομηχανία των smartphones έχει τελειώσει. Τα μελλοντικά βήματα σίγουρα είναι πιο απαιτητικά, αλλά η realme παραμένει προσηλωμένη στο αρχικό της όραμα, να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδα και να αναπτύσσει τα προϊόντα της».

Eπίσημο λανσάρισμα του GT5 Pro, στις 7 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία “No Leap, No Launch”, η realme δημιούργησε το realme GT5 Pro το οποίο ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του, έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τον τηλεφακό. Αυτό το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα ενσαρκώνει την επιδίωξη της σειράς GT για τελειότητα όσον αφορά την απόδοση και την απεικόνιση, προσφέροντας μια κορυφαία εμπειρία με γνώμονα το motto “ασυναγώνιστες επιδόσεις, απαράμιλλη απεικόνιση”. Στα δυνατά χαρακτηριστικά του, το realme GT5 Pro είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει τον Snapdragon 8 Gen 3, τον ισχυρότερο επεξεργαστή Snapdragon 5G μέχρι σήμερα. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η συγκεκριμένη συσκευή έχει διπλό dual-engine flagship, με αποτέλεσμα να παρέχει 30% καλύτερη απόδοση ως συσκευή και κατά 20% ενεργειακή. H realme υπόσχεται στους χρήστες μια εμπειρία πέρα από κάθε προσδοκία.

Δελτίο τύπου

ΠΗΓΗ techpress.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα