Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η τριλογία των παιχνιδιών Grand Theft Auto έρχεται στα Netflix Games

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ωραία νέα σας φέρνουμε και σήμερα και κυρίως για τους συνδρομητές της πλατφόρμας Netflix και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα Netflix Games αφού στον κατάλογο των παιχνιδιών για κινητά το Netfix φέρνει την τριλογία των παιχνιδιών Grand Theft Auto με την ονομασία Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition που περιλαμβάνει remastered εκδόσεις για κινητά των GTA III, GTA: Vice City και GTA: San Andreas.

Αν και το Netflix Games έχει ήδη αρκετούς παίκτες, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτά τα τρία παιχνίδια είναι πλέον το βαρύ πυροβολικό του και φυσικά εάν είστε συνδρομητής του Netflix με πρόσβαση στα Παιχνίδια Netflix, μπορείτε να προεγγραφείτε για πρόσβαση στους συγκεκριμένους τίτλους στις 30 Νοεμβρίου .

Στις 14 Δεκεμβρίου, τα παιχνίδια θα μπορούν να παίζονται στην εφαρμογή Netflix για κινητά για Android και iOS ενώ θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια ξεχωριστά από το Google Play Store και το Apple App Store.

Συνολικά, το ρόστερ παιχνιδιών του Netflix περιλαμβάνει πάνω από 80 τίτλους, όμως πολλοί από τους οποίους δεν είναι διαθέσιμοι για όλες τις μάρκες κινητών.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα