Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το νέο GTA 6 ίσως χρεώνεται με την ώρα!

1 min read
resize | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το ερώτημα πόσο ακριβώς θα κοστίσει το GTA 6 είναι κάτι που όλους λίγο πολύ μας απασχολεί δεδομένου ότι είναι όντως ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην ιστορία του gaming ενώ η Take-Two είναι αυτή τη στιγμή η πιο πολυσυζητημένη εταιρεία, καθώς εκατομμύρια παίκτες περιμένουν το τρέιλερ για το τελευταίο παιχνίδι Grand Theft Auto 6!

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλός Strauss Zelnick, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως το νέο GTA 6 να χρεώνεται με βάση τη διάρκεια παιχνιδιού, να χρεώνεται δηλαδή με την ώρα!

Είναι μια σκέψη που έχει γίνει πολύ δημοφιλής στις μέρες μας και υποστηρίζεται και από πολλούς παίκτες αφού η θεωρία λέει ότι ένα παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί για εκατοντάδες ώρες, όπως το GTA V , είναι κατά κάποιο τρόπο πιο πολύτιμο από μια εμπειρία 12 ωρών.

Αυτό που είπε ο Zelnick κατά τη διάρκεια πρόσφατης κλήσης επενδυτών είναι το εξής: «Όσον αφορά την τιμολόγησή για οποιοδήποτε παιχνίδι, είναι την πόση επικέρδεια θα φέρει και εις όφελος της εταιρείας αλλά και εις όφελος του καταναλωτή, αφού τα παιχνίδια GTA μπορούν να παιχτούν για αρκετές εκατοντάδες ώρες, επομένως είναι σαφώς πιο κερδοφόρο να χρεώνεται με την ώρα παρά με την αγορά του τίτλου.

Ο Zelnick συνέχισε επιβεβαιώνοντας ότι «η βιομηχανία στο σύνολό της προσφέρει μια καταπληκτική τιμή για την αξία των ευκαιριών για τους καταναλωτές». Η τιμολόγηση των παιχνιδιών θα είναι πάντα αμφιλεγόμενη. Η πρόσφατη αύξηση στην τιμή των βιντεοπαιχνιδιών έγινε αισθητή από πολλούς και αποτελεί βασικό μέρος αυτού του επιχειρήματος.

Ωστόσο, αν τελικά πωληθεί σαν game η τιμή του ενδέχεται να αγγίξει και τα 150 ευρώ!

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα