Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ROCKSTAR Games ξεκίνησε να στέλνει emails για το νέο GTA 6 !

1 min read
gta 6 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Έχει ήδη περάσει μια δεκαετία από την κυκλοφορία του GTA 5 και τώρα απέχουμε μόλις λίγες μέρες από την αποκάλυψη του GTA 6 από την Rockstar Games και είναι σχεδόν αδύνατο να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας.

Από ότι φαίνεται όμως δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά και η Rockstar Games είναι εξίσου ενθουσιασμένη αφού έχει αρχίσει να στέλνει emails στους παίκτες για να διαφημίσουν το επερχόμενο τρέιλερ.

Ένα μέλος της ομάδας QA της Capcom USA, γνωστός ως Nima στο X , αποκάλυψε ότι έλαβε ένα email από την Rockstar Games σχετικά με την επερχόμενη αποκάλυψη του GTA 6.

O Nima ωστόσο δεν κοινοποίησε καμία λεπτομέρεια του email, εκτός από το ότι ο αποστολέας είναι η RGSYNC PR, με θέμα «[Σημαντικό] Αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου».

Μπορεί να σας φαίνεται λίγο τρελό, το ότι η Rockstar Games στέλνει email σε έναν υπάλληλο της Capcom USA σχετικά με ένα από τα παιχνίδια της. Ωστόσο, οι δύο εταιρείες έχουν μια μακρά σχέση ετών, με την Capcom να χειρίζεται τη δημοσίευση κάθε παιχνιδιού GTA από το GTA 3 έως το GTA 4 στην Ιαπωνία μεταξύ 2003 και 2008.

Ο Nima από ότι φαίνεται θα μπορούσε να είναι προγραμματιστής της Capcom USA. Ρίχνοντας μια ματιά στον λογαριασμό του στο X αποκαλύπτονται προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με τη λήψη αντιγράφων κριτικής για παιχνίδια δοκιμής όπως το Saints Row.

via https://insider-gaming.com/rockstar-have-started-to-send-emails-on-the-gta-6-reveal/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα