28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχεται μια νέα εποχή του Galaxy AI – Ας Ρίξουμε μια Πρώτη Ματιά

1 min read
news carousel D1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το διαδίκτυο βρίσκεται στα χέρια σας. Μια φωτογραφική μηχανή βρίσκεται στην τσέπη σας. Και τώρα, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Με τις συσκευές Galaxy, η Samsung έχει συνεισφέρει στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στο διαδίκτυο και στην χρήση των καμερών ως εργαλείο επικοινωνίας. Όμως, ακόμα κι αν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην τεχνητή νοημοσύνη, μερικά από τα οφέλη της δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί στις τεχνολογίες των κινητών τηλεφώνων. Στο Galaxy πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Σχεδιασμένο για να ενδυναμώνει τους πάντες και παντού, το Galaxy AI είναι η τεχνητή νοημοσύνη στο smartphone σας. Για κάθε τομέα με την μεγαλύτερη σημασία – από την επικοινωνία χωρίς εμπόδια και την απλοποιημένη παραγωγικότητα μέχρι και την απεριόριστη δημιουργικότητα – απελευθερώνουμε νέες δυνατότητες.

Το Galaxy AI αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης για κινητές συσκευές, η οποία βασίζεται τόσο στην τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσεται στη Samsung όσο και στην τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται στο cloud, και ενεργοποιείται από τις ανοιχτές συνεργασίες μας με ηγέτες του κλάδου που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με εμάς. Θα μεταμορφώσει την καθημερινή σας εμπειρία στο κινητό, με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του Galaxy.

Ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων που θα προσφέρει το Galaxy AI, αφορά αυτό για το οποίο δημιουργήθηκαν αρχικά τα τηλέφωνα, δηλαδή να πραγματοποιούν κλήσεις.

Το AI Live Translate Call θα δώσει σύντομα στους χρήστες, με το επερχόμενο μοντέλο τηλεφώνου, ένα προσωπικό μεταφραστή όποτε τον χρειαστούν στις υποστηριζόμενες γλώσσες. Εξαιτίας του ότι ο μεταφραστής θα είναι ενσωματωμένος στην εγγενή λειτουργία κλήσης, η διαδικασία χρήσης άλλων εφαρμογών μετάφρασης θα εξαφανιστεί. Οι μεταφράσεις ήχου και κειμένου θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο καθώς μιλάτε, καθιστώντας την κλήση σε κάποιον που μιλάει άλλη γλώσσα περίπου τόσο απλή όσο και την ενεργοποίηση των υπότιτλων όταν παρακολουθείται μια εκπομπή. Επειδή πρόκειται για Galaxy AI εντός της συσκευής, οι ιδιωτικές σας συνομιλίες δεν θα βγουν έξω από το κινητό σας τηλέφωνο.

Στις αρχές του επόμενου έτους, το Galaxy AI θα μας φέρει κοντά σε έναν κόσμο όπου η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη και πιο παραγωγική.

Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τη ζωή μας. 

“Η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας έχει μια απίστευτη δύναμη να επιτρέπει τη σύνδεση, την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και πολλά άλλα για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Wonjoon Choi, EVP και Επικεφαλής του Τμήματος R&D, Mobile eXperience Business. “Το Galaxy AI είναι η πιο ολοκληρωμένη προσφορά νοημοσύνης μας μέχρι σήμερα και θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα τηλέφωνά μας, για πάντα”.

Πρωτοποριακές εμπειρίες που ενδυναμώνουν την πραγματική σύνδεση και ανοίγουν νέες δυνατότητες απευθείας από το smartphone σας. Αυτή είναι η υπόσχεση του Galaxy.

Αυτή είναι μόνο μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η ζωή ανοίγει με το Galaxy, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για μια νέα εποχή εμπειρίας κινητών συσκευών με AI.

Δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα