27 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το YouTube θα επιτρέπει σε δημιουργούς να καταργούν τα deepfakes τους!

1 min read
6a1835d0 5987 11ea 97df 39afae8b71a9 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πρόσφατα Το YouTube ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καταπολεμήσει με οποιαδήποτε τρόπο όλα τα deepfakes καλλιτεχνών, ηθοποιών, μουσικών και γενικότερα δημιουργών που κυκλοφορούν.

Οι νέες πολιτικές θα αφορούν όλα τα deepfakes που γίνονται με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και θα επιτρέπει στο δημιουργό να τα αφαιρεί μετά από σχετικό “ticket” που θα ανοίγει στην πλατφόρμα ενώ πιο συγκεκριμένα οι μουσικοί θα μπορούν να ζητούν την αφαίρεση οποιουδήποτε περιεχομένου που χρησιμοποιεί AI για να μιμηθεί τη φωνή τους.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι δημιουργοί θα έχουν στη διάθεση τους κάποιες νέες επιλογές στο μενού ρυθμίσεων, μέσα από τις οποίες θα μπορούν να εντοπίζουν τυχόν deepfakes δικού τους περιεχομένου ενώ παράλληλα το YouTube θα τους παρέχει κάποιες νέες επιλογές σχετικά με τη χρήση αυτού του νέου εργαλείου πριν κυκλοφορήσει.

Από την πλευρά ο θεατής θα βλέπει ένα μεγάλο banner με τη περιγραφή “ψευδές περιεχόμενο”, με μία επιλογή από κάτω που θα αναφέρει “μάθετε περισσότερα”.

Σαν τελευταία πληροφορία το YouTube με τα νέα AI-powered creator tools θα διευκολύνει τον δημιουργό να δημιουργήσει περιεχόμενο στα κανάλια του όπως επίσης θα του παρέχει και πολλές AI επιλογές για εύκολη πρόσβαση.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα