27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Galaxy S23 λαμβάνει σήμερα τη δεύτερη ενημέρωση του Android 14

1 min read
Samsung Galaxy S23 Ultra Review AM AH 06 1420x9471 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung κυκλοφορεί σήμερα μια δεύτερη ενημέρωση για το Galaxy S23 βασισμένο στο Android 14 σε ορισμένες αγορές. Ενώ η προηγούμενη έκδοση ήταν μια σημαντική ενημέρωση όσον αφορά το One UI 6.0, αυτή τη φορά πρόκειται για μία ενημέρωση ασφαλείας. Το SMR Νοεμβρίου είναι επίσης διαθέσιμο για τα Galaxy A54 5G και Galaxy A52, ενώ το Galaxy Z Flip 5 το αποκτά τώρα εκτός των ΗΠΑ.

Η σειρά Galaxy S23 λαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση για το One UI 6.0 που βασίζεται σε Android 14 για τη σειρά Galaxy S23. Η νέα έκδοση ήταν διαθέσιμη στην Ευρώπη και σταδιακά επεκτάθηκε και σε άλλες αγορές ενώ αυτή τη στιγμή, η ενημέρωση Νοεμβρίου κυκλοφορεί στη σειρά Galaxy S23 στην Ευρώπη και την Ασία με τον αριθμό έκδοσης υλικολογισμικού S91*BXXS3BWK5.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι εκδόσεις των ΗΠΑ έχουν ήδη λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα ασφαλείας, επομένως δεν θα λάβουν αυτήν την ενημέρωση. Οι χρήστες σε άλλες αγορές που έλαβαν Android 14 με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα του Οκτωβρίου μπορούν να περιμένουν τη νέα κυκλοφορία σε λίγες μέρες.

Η δεύτερη ενημέρωση που βασίζεται σε Android 14 έχει μέγεθος λήψης OTA (over the air) περίπου 340 MB (σύμφωνα με το SamMobile ). Όπως ήταν αναμενόμενο, το changelog δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο από τις πιο πρόσφατες διορθώσεις ασφαλείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το One UI 6.0 δεν έχει φτάσει ακόμη στη σειρά Galaxy S23 σε κάποιες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας και της Κίνας. Η Samsung πιθανότατα θα συνδυάσει το SMR Νοεμβρίου με τη μεγάλη ενημέρωση σε αυτές τις χώρες.

Το Galaxy Z Flip 5, εν τω μεταξύ, λαμβάνει την ενημέρωση Νοεμβρίου στις διεθνείς αγορές. Η Samsung ενημέρωσε το τελευταίο αναδιπλούμενο clamshell στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας αυτού του μήνα στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Τώρα ωθεί το νέο SMR στο τηλέφωνο στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και άλλες περιοχές. Ο νέος αριθμός έκδοσης είναι F731BXXS1AWJ1 . Τα Galaxy A54 5G, Galaxy A52 και Galaxy Z Flip 5 θα λάβουν όλα Android 14 τις επόμενες εβδομάδες.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα