25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Western Digital υπόσχεται να κυκλοφορήσει ενημέρωση firmware μετά από τα προβλήματα του SanDisk Extreme SSD

1 min read
3a8e5a00 1ef2 11ed b76f 2594c84431e7.cf1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι φορητές μονάδες είχαν προβλήματα αξιοπιστίας εδώ και μήνες.

Η Western Digital λέει ότι θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση υλικολογισμικού για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα αξιοπιστίας με τους SanDisk Extreme και Extreme Pro SSD. Τους τελευταίους μήνες, το Reddit, το φόρουμ της SanDisk και το twitter έχουν γεμίσει με ανθρώπους που παραπονιούνται ότι οι φορητές μονάδες Extreme V2 και Extreme Pro V2 που αγόρασαν πρόσφατα 4TB και 2TB διαγράφουν ξαφνικά τα δεδομένα που είχαν σε αυτές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, γίνονται δυσανάγνωστες. Το ζήτημα φαινομενικά περιορίζεται σε μονάδες δίσκου που κατασκευάζονται από τα τέλη του 2022 και φαίνεται να επηρεάζει κυρίως μοντέλα 4 TB.

Την Παρασκευή, η Western Digital μοιράστηκε την πρώτη της δημόσια δήλωση για το θέμα από τότε που ανακαλύφθηκε πριν από μήνες, λέγοντας στο ArsTechnica ότι είχε έτοιμη μια ενημέρωση λογισμικού για τις παραλλαγές Extreme και Extreme Pro 4TB. «Η Western Digital έχει γνώση της αναφορές που δείχνουν ότι ορισμένοι πελάτες αντιμετώπισαν πρόβλημα με φορητούς SSD 4TB SanDisk Extreme ή/και Extreme Pro (SDSSDE61-4T00 και SDSSDE81-4T00 αντίστοιχα),» είπε η εταιρεία. «Επιλύσαμε το πρόβλημα και θα δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση υλικολογισμικού στον ιστότοπό μας σύντομα. Οι πελάτες με ερωτήσεις ή που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας για βοήθεια.”

Η Western Digital δεν είπε πότε θα όμως θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση, ούτε επίσης κάτι σχετικό για τα μοντέλα 2 TB. Σύμφωνα με το ArsTechnica , η εταιρεία δεν απάντησε σε ερωτήσεις εάν θα πρόσφερε επιστροφές χρημάτων σε πελάτες που έχασαν τα δεδομένα τους μετά την αποτυχία ενός από τους Extreme ή Extreme Pro SSD.

Εάν διαθέτετε ένα SanDisk Extreme ή Extreme Pro SSD που αγοράσατε πριν από το τέλος του 2022, το πιθανότερο είναι ότι ο δίσκος σας είναι εντάξει και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ωστόσο, αυτή η καθυστέρηση από τη Western Digital είναι εντελώς απογοητευτική, ειδικά επειδή οι μονάδες SanDisk είναι γενικά γνωστές για την αξιοπιστία τους.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα