24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτός ο ξεκαρδιστικός ιστότοπος παρωδίας δείχνει τον καθημερινό αγώνα ενός χρήστη στο Διαδίκτυο!

1 min read
How i experience the web feat fin1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Καθημερινά ως συντάκτες αυτού του καταπληκτικού ιστοτόπου techlog.gr πρέπει να επισκεπτόμαστε εκατοντάδες ιστοσελίδες, αναζητώντας τα τελευταία και σπουδαιότερα νέα στον κόσμο της τεχνολογίας.

Ωστόσο, στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, γεμάτο με προωθητικές ενέργειες και διαφημίσεις στο διαδίκτυο, περνάμε τον μισό χρόνο μας κλείνοντας ανεπιθύμητες διαφημίσεις, απορρίπτοντας ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων και αποφεύγοντας εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία. Έτσι, απλά για να καταλάβετε τι περνάμε ένας προγραμματιστής με έδρα το Πεκίνο, ο Guangyi Li, δημιούργησε έναν ιστότοπο παρωδίας.

Με την ονομασία “How I Experience Web Today”, δημιούργησε έναν δυσλειτουργικό ιστότοπο που σας ταξιδεύει στο καθημερινό ταξίδι ενός web surfer. Εμφανίζει τα ακριβή πράγματα που μπορεί να συναντήσει κάποιος όταν προσπαθεί να διαβάσει ένα άρθρο στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων διαφημίσεων, της άδειας για την εμφάνιση ειδοποιήσεων και των προτροπών “χρησιμοποιείτε ένα Adblocker”.

Στο άνοιγμα του ιστότοπου, υπάρχει ένα σχεδόν κενό περιβάλλον χρήστη μιας σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, με τη φράση “Έψαξα κάτι” στο πεδίο κειμένου και έναν σύνδεσμο “Τότε μου δείχνει κάτι” στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Αυτός ο ξεκαρδιστικός ιστότοπος παρωδίας δείχνει τον καθημερινό αγώνα ενός διαδικτυακού αναγνώστη

Όταν κάνετε κλικ στον μοναδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα, θα οδηγηθείτε σε μια ιστοσελίδα παρωδίας με προτροπές ρυθμίσεων cookie, διαφημίσεις, ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων και ειδοποιήσεις εγγραφής ενημερωτικού δελτίου που εμφανίζονται από παντού. Κάτω από όλα αυτά, η ιστοσελίδα δείχνει το πραγματικό “άρθρο που θέλω να διαβάσω”.

Αυτός ο ξεκαρδιστικός ιστότοπος παρωδίας δείχνει τον καθημερινό αγώνα ενός διαδικτυακού αναγνώστη

Επιπλέον, εάν εγκαταλείψετε την καρτέλα, εμφανίζεται ένα άλλο αναδυόμενο μήνυμα που σας ενθαρρύνει ξεκαρδιστικά να αφήσετε το email σας !

Και αν κυλίσετε προς τα κάτω ακόμα λίγο τη σελίδα, σας ενθαρρύνει επίσης να υποβάλετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τώρα, για όσους αναρωτιούνται, όλα αυτά τα αναδυόμενα μηνύματα, οι στατικές διαφημίσεις και οι διαφημίσεις βίντεο και οι προτροπές ειδοποιήσεων αποτελούν μέρος ενός αστείου και δεν οδηγούν σε τίποτα. Ο προγραμματιστής ήθελε απλώς να παρουσιάσει την καθημερινή “οδύσσεια” που πρέπει να περάσει ένας διαδικτυακός αναγνώστης για να διαβάσει ένα άρθρο!

Δείτε λοιπόν παρακάτω τον ιστότοπο παρωδίας αυτή τη στιγμή. Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα