26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Microsoft Teams σύντομα θα λειτουργεί καλύτερα και σε low budget υπολογιστές με λίγη μνήμη RAM

1 min read
Microsoft Teams Personal1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η πανδημία COVID-19 μας ανάγκασε να κατανοήσουμε ότι πλέον βαδίζουμε σε μία νέα ψηφιακή εποχή όπου το πρόθεμα τηλέ- ήρθε για να μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Έτσι όλο και περισσότεροι στρέφονται στις εφαρμογές απομακρυσμένης επικοινωνίας για τηλε-διάσκεψη, τηλε-εργασία κ.λ.π.. Το θέμα όμως είναι μία από αυτές τις πολλές εφαρμογές εκεί έξω το Microsoft Teams, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία επικοινωνίας, είναι “αδηφάγο” θα λέγαμε στο θέμα της μνήμης, εντάξει δεν αγγίζει τον Chrome, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστή, όχι και τόσο καλό, συχνά να αντιμετωπίζουν κάποια δυσκολία.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι η Microsoft άρχισε να εργάζεται για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Στη σελίδα Microsoft Teams UserVoice, ο γίγαντας του λογισμικού ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο Teams και επανασχεδιάζει την εφαρμογή ώστε να απαιτεί λιγότερη RAM για να ​​τρέχει εξίσου καλά και σε παλαιότερους υπολογιστές που δεν έχουν πολλές δυνατότητες.

Το Microsoft Teams καταλαμβάνει συνήθως 350-500 MB μνήμης RAM στον υπολογιστή σας και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να είναι αμελητέο αφού τα υπόλοιπα δημοφιλή εργαλεία επικοινωνίας είναι πιο “ελαφριά”. Δεν γνωρίζουμε ωστόσο κατά πόσο θα βελτιωθεί η εφαρμογή, καθώς η Microsoft δεν έχει κοινοποιήσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη δυνατότητα.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Microsoft Teams εδώ .

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα