Θα μας τρελάνεις ρε Boston Dynamics!

Ότι και να πούμε γι αυτήν την εταιρεία είναι λίγο! Η Boston Dynamics κατά την ταπεινή μας άποψη είναι η εταιρεία η οποία από ότι δείχνουν τα πράγματα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ρομπότ στο μέλλον.

Πρόσφατα σας είχαμε αναφέρει ότι εξαγοράστηκε από την Hyundai Motor Corp κι ενώ νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, φαίνεται πως έχουν ακόμα πολλά να δούνε τα ματάκια μας.

Σε πρόσφατο λοιπόν βίντεο που δημοσίευσε η Boston Dynamics φαίνεται όλη η οικογένεια ο Atlas, που τον είχαμε δει να κάνει parkour, ο Handle και φυσικά ο αγαπημένος μας σκυλάκος ο Spot που χόρεψε το “ Uptown Funk ” το 2018 να χορεύουν τώρα το “Do You Love Me” από τους The Contours.

Όλο φινέτσα και χάρη που θα ζήλευε και ο πιο έμπειρος χορευτής.

Το μέλλον είναι εδώ και αν τυχόν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τον Spot τότε ίσως να χρειαστεί να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη αφού η τιμή του πώλησης ξεκινάει από 74.500 δολάρια .

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947